Si a Còrdova, una setmana enrere, la representació d´aficionats del Girona va ser d´allò més reduïda i va quedar força apagada pels més de 15.000 aficionats que van reunir-se a les graderies de l´Arcángel, avui a El Sadar serà una altra història. L´estadi de l´Osasuna s´omplirà i es viurà un gran ambient a favor de l´equip local, però aquesta vegada els de Machín comptaran amb el suport d´una bona colla de seguidors blanc-i-vermells que cobriran els prop de 550 quilòmetres fins a Pamplona. En total, segons informava ahir el club, seran 450 els aficionats que estaran avui al costat de l´equip i que intentaran tornar cap a casa amb un bon resultat sota el braç.

De tots ells, 220 viatjaran fins a terres navarreses amb els 4 autobusos que ha fletat l´entitat. La caravana blanc-i-vermella ha sortit a quarts de deu del matí des de Montilivi (la tornada serà just després del partit) mentre que la resta de seguidors faran el recorregut amb vehicles particulars.

Queden 600 entrades

Més suport que a Pamplona rebrà el Girona aquest dissabte a Montilivi. L´estadi s´omplirà, tenint en compte l´altíssim ritme de venda d´entrades en només dos dies. Si el dilluns se´n van col·locar 6.000, la xifra va seguir augmentant ahir fins tancar el dia amb només 600 abonats que quedaven per retirar la seva entrada i que tindran com a data límit fins avui a les 7 de la tarda. Dijous es posarà a la venda el paquet de localitats que el socis no hagin recollit.