És un no parar. És el que tenen els play-off. Si es fan els deures, s'han de jugar fins a 4 partits en només una setmana. Això, després de 42 esgotadores jornades. Així es planta el Girona a l'eliminatòria final, amb el desgast afegit que li pot suposar haver disputat 30 minuts extra de pròrroga contra el Còrdova. Un handicap per encarar el doble enfrontament amb l'Osasuna, que teòricament arribarà un xic més descansat al duel d'anada de demà al Sadar. Res a què la ?plantilla vulgui donar massa importància. Poques hores després del vibrant partit a l'estadi, l'equip es va tornar a reunir a Montilivi per protagonitzar una suau sessió d'entrenament al camp annex, que només va comptar amb la baixa de Carles Mas.

Amb una càrrega de treball molt menor per als titulars i una mica més d'exigència per als suplents i no convocats, els gironins van ?exercitar-se durant poc més d'una hora al camp annex. Jairo i Felipe, descartats les darreres setmanes per lesió, van treballar sota les ordres de Machín. Pocs riscos i un entrenament focalitzat a carregar piles i a recuperar sensacions de cara al vital partit de demà a Pamplona. Una cita en què el desgast i el cansament físic pot convertir-se en un dels principals enemics, juntament amb el mateix Osasuna i a l'ambient hostil que els rebrà. "Esperem que no es noti el desgast. L'entrenador ha fet rotacions durant l'any i si cal, hi ha plantilla suficient perquè jugui'n d'altres companys. Confio plenament en nosaltres. Jo fins fa res no estava jugant i l'Aday acaba d'entrar i ho està fent molt bé, per posar uns exemples", declarava el capità Richy Álvarez, qui espera que el Girona sigui capaç de "marcar algun gol" a Pamplona", fet que seria "molt important" per poder "rematar la feina" diumenge a l'estadi.

També va parlar d'això Borja García, qui veu la plantilla amb prou "il·lusió" i "ganes" com per sobreposar-se a qualsevol contratemps físic. "Estic convençut que amb això compensarem el cansament. Només ens queden dos partits per jugar i intentarem fer-ho de la millor manera possible, lluitant fins al final", deia el de Villaverde. Borja parlava de l'Osasuna com un "equip compacte, molt treballador, que es troba en línia ascendent i que ve de fer una eliminatòria (contra el Nàstic) pràcticament perfecta. Sabem el que ens trobarem, però hem de pensar en ?nosaltres. Si estem bé, segur que tot anirà rodat".

El migcampista també es ?felicitava per la bona resposta de l'afició, que diumenge va omplir l'estadi i que va camí de fer-ho ?també aquest cap de setmana. "És molt bo veure que les entrades es venen a molt bon ritme. La gent és aquí per ajudar-nos i donar-nos un plus d'energia en els moments complicats. En un play-off és clau notar el suport de la ?graderia".