Les taquilles de Montilivi s'obren aquest matí a primera hora (a partir de les 9) amb poc menys d'un miler d'entrades a la venda per a tots aquells que vulguin veure en directe el duel d'aquest diumenge entre el Girona i el Còrdova. La venda es farà de manera simultània a taquilla i a internet i estarà oberta a tot el públic un cop s'ha acabat el termini que permetia als abonats retirar l'entrada corresponent al seu seient. El ritme d'aquests primers dies de setmana ha estat molt alt, fet que vol dir que diumenge l'estadi presentarà un molt bon aspecte, amb ben pocs seients buits a les graderies.

El mig centenar d'aficionats que dilluns feien cua a primera hora davant les taquilles deixaven entreveure que el soci i el seguidor respondria a la crida per donar suport al Girona en el seu tercer play-off per pujar a Primera. En només 10 hores es van col·locar unes 6.000 localitats: 3.971 de les quals corresponien a no abonats, mentre que 2.300 pertanyien a socis blanc-i-vermells. Dilluns al vespre, amb dies encara per davant, només quedaven a la venda aquelles entrades dels abonats que encara no havien retirat la que els corresponia. Per fer-ho, van tenir tot dimarts i ahir fins a les 7 de la tarda, quan va expirar el termini. Amb el límit complert, tan sols queden poc menys de 1.000 entrades (el club no va facilitar la xifra) per repartir, que es posaran a la venda a partir d'avui a primera hora. Tots aquells socis que no l'hagin retirat a temps veuran com el seu seient, a partir d'avui, ha quedat alliberat.

El preu del tiquet va des dels 10 euros per a un seient a qualsevol dels Gols, fins als 25 de Tribuna, passant pels 15 que costa veure el partit des de la graderia preferent.

Li ha costat però finalment l'afició del Girona ha respost a la crida. Si durant tota la lliga regular les graderies de l'estadi han estat més buides que no pas plenes, per al partit d'aquest diumenge contra el Còrdova, independentment de quin sigui el resultat d'aquest vespre a l'Arcángel, Montilivi presentarà la millor entrada del curs. I ho farà de llarg. No era gaire difícil, sobretot perquè aquest curs ni tan sols s'ha arribat als 7.000 espectadors i només s'ha superat una vegada la barrera dels 6.000. Va ser ara fa tot just una setmana i mitja, coincidint amb la visita de l'Alcorcón i en el darrer partit de lliga a l'estadi abans de saber si els gironins s'acabarien classificant o no per al play-off. Aquella tarda, 6.602 persones van citar-se al camp per veure en directe el 2-0 que va aconseguir l'equip de Pablo Machín gràcies als gols de Rubén Sobrino i Cristian Herrera.

L'entrada d'aquest diumenge ajudarà a maquillar una mica uns números que fins a la data s'havien mostat més que discrets. Al llarg de tota la temporada, Montilivi no haurà omplert de mitjana el 50 per cent de la seva capacitat total i tret del dia de l'Alcorcón, mai s'havia arribat als 6.000 aficionats presents. Fins aquell partit, la millor xifra s'havia de situar en els 5.613 espectadors que van veure en primera persona la victòria per la mínima contra el Mallorca (1-0).