L'Osasuna ha sortit aquest migdia de Pamplona i està viatjant cap a terres gironines on té previst arribar a les vuit del vespre. El conjunt navarrès s'instal·larà a l'Hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners per a concentrar-se pel partit de demà contra el Girona. L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín Monreal s'ha endut tots els jugadors disponibles (20) i haurà de descartar-ne dos pel partit. En aquest sentit, qui sap si serà veritat o no, el tècnic a assenyalat que els joves Buñuel i Otegui tenen molts números de ser titulars. Kodro està recuperat i també ha viatjat tot i que la punta d'atac se la disputaran Nino i Urko Vera.

Martín Monreal ha afirmat avui que no hi ha un favorit per al partit contra el Girona que decidirà demà l'últim ascens a Primera Divisió i, en qualsevol cas, ha subratllat que "no hi ha temps per a la decepció", ja que és una "benedicció" tenir aquesta possibilitat. "És una benedicció per a l'equip i per a mi ser on som i no hem de pensar en més enllà. És una benedicció el que ha fet aquesta plantilla i l'afició aquest any, ia partir d'aquí no ha lloc per a la decepció", ha assegurat en conferència de premsa a Tajonar abans de sortir. Martín ha manifestat que l'ànim de l'equip "està en el seu punt més immens" i ha dit que sempre és "optimista", encara que no s'evadeix "de la realitat" i que el partit de demà a Montilivi serà "igualat" i no significa "gens" el 2-1 de l'Osasuna en l'anada.

El tècnic navarrès ha assenyalat que és el "tipus més feliç del món" per haver complert un repte personal i "haver mantingut la il·lusió fins l'últim dia", l'objectiu marcat després de la passada temporada, quan l'Osasuna va esquivar el descens a Segona B en el temps afegit de l'última jornada a Sabadell. "No sóc amic de fer-me empanades mentals. La meva única il·lusió per a aquesta temporada era que no fos flor d'un dia l'impacte de Sabadell i que la gent es il·lusionarà amb l'equip, sense pensar en l'ascens, per posar els fonaments per al futur ", ha dit.

En aquest sentit, ha destacat la participació de la "gent del planter" per tornar a tenir un "sentiment d'identitat", cosa que "no ha de perdre mai".

"S'està gestant una inflada molt fidel i amb un sentiment de pertinença brutal i és el futur del club", ha remarcat Martín, que ha incidit que per això "no hi ha temps per a la decepció" si l'Osasuna no aconsegueix l'ascens matí. Ha confirmat que no veu els jugadors angoixats per a la trobada a Montilivi, sinó que apel·la un cop més a la "desinhibició" per "gaudir del trajecte", sempre "amb respecte al contrari". "Es viu un ambient meravellós, d'alegria, d'il·lusió, amb la possibilitat d'aconseguir una fita important, però ho afrontem amb total naturalitat", ha agregat.

Martín ha manifestat que l'Osasuna "no especularà" demà malgrat afrontar el partit a Girona amb un 2-1 favorable, aconseguit a El Sadar, i ha subratllat que han de "anar a pel partit des del primer instant", així com "augmentar la concentració "respecte al partit de dimecres. Ha indicat que "no pot assegurar res", però ha destacat que l'Osasuna té una "fortalesa mental terrible" per afrontar l'últim partit de la temporada.