El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que aquest matí ha protagonitzat un acte electoral al Complex Hospitalari de Navarra (CHN), a Pamplona, s'ha mostrat convençut de la victòria de l'Osasuna en el play-off que disputa amb el Girona FC.

Un ciutadà li ha preguntat pel partit de tornada de la promoció a Primera que l'Osasuna jugarà demà contra el Girona. "Osasuna, a Primera", li ha contestat Sánchez, que s'ha fet nombroses fotos amb les persones que s'han acostat per xerrar amb ell un moment durant el seu passeig pel recinte del CHN.

El candidat socialista també ha donat la seva opinió sobre el partit d'Espanya davant Turquia en el partit de l'Eurocopa que es disputarà aquesta nit.

Han estat molts els ciutadans que s'han acostat per saludar Sánchez durant el seu passeig pel CHN, entre ells un que ha preguntat al líder socialista pel partit d'Espanya d'aquesta nit, a què ha respost amb un contundent: "guanyarem ".

Aquestes declaracions han provocat un autèntic terratrèmol a les xarxes socials entre els seguidors gironins. Els candidats socialistes a la demarcació no han trigat a contradir el seu líder estatal per defensar la victòria del Girona FC.