Davant la pregunta si havia estat cruel el resultat d'avui, la resposta de Pablo Machín ha estat afirmativa, tot i que ha volgut remarcar que encara està a la memòria la patacada de l'any passat, que el tècnic ha qualificat com «extremadament cruel».

Pel que fa a la dura decepció d'avui, el tècnic del Girona es mostrava dolgut: «el partit no l'hem tingut guanyat en cap moment» i ha destacat la importància i sobretot la dificultat que ha significat arribar fins aquí: «realment és molt dur, per nosaltres, fer tota aquesta remuntada al llarg de la segona volta i no poder-la culminar avui a Girona. Sí, és molt dur, però el futbol no s'atura. Com va dir algú molt intel·ligentment, 'el futbol és el més important d'allò menys important'».

Pel que fa a l'autocrítica, l'entrenador del Girona assegura: «l'Osasuna tampoc ha estat un equip superior a nosaltres, el que tot ho determina al final, però, és l'encert. Ara tampoc és moment de pensar si hem sigut valents o no, jo crec en aquesta forma d'equip i la gent s'identifica amb nosaltres».

«Portem darrere molta gent que es mereixia aquest premi i els nois (la plantilla) han fet una gran temporada».

«M'alegro una miqueta per l'Osasuna però ens quedem frustrats».

«Els entrenadors som els primers que ens enduem els pals i també els primers que ens hem d'aixecar»

«Tot i que el Girona és un club a qui li costa arribar fins aquí, nosaltres insistirem per tornar-hi»