Veure l'equip abans de Nadal lluitant per no caure en posicions de descens va fer encendre totes les alarmes; tant a l'afició com a la direcció esportiva, que es va decidir a moure peça de seguida. Això va fer que ben aviat s'incorporés un davanter d'un perfil diferent dels que hi havia com Dejan Lekic a la plantilla. Lekic s'afegia a Jairo Morillas, Mata i Felipe Sanchón, que no estaven trobant el gol amb la facilitat desitjada. El serbi, malgrat ensenyar ben d'hora el seu olfacte golejador, no estava en plena forma, la qual cosa afegida al fet que Sobrino no feia net de la lesió va fer que Quique Cárcel completés la línia ofensiva amb un jugador contrastat i amb experiència a Primera malgrat la seva joventut com Cristian Herrera. El canari arribava amb ganes de reivindicar-se després d'una primera volta pràctiment inèdit amb l'Almeria (217 minuts en 9 partits i cap gol). Gairebé mig any després, Herrera ho ha aconseguit. No només pel que fa a minuts sinó també en gols. I això que li va costar estrenar-se i va deixar escapar ocasions claríssimes com al camp de l'Osca o a Saragossa. Tot i això, no trigaria a veure porteria. Va ser contra el Mirandés (2-0).

Des de llavors n'ha marcat 7 per convertir-se en el segon màxim golejador rere Mata (9) i en el jugador en més bona forma de l'equip en aquest play-off. El davanter format al planter del Las Palmas es va guanyar de seguida la confiança d'un Machín que ha cregut des del primer dia en ell (1.608 minuts en 21 partits). En aquest tram final de temporada, Herrera l'hi està tornant aquesta confiança en forma de gols. I és que el canari, a banda del seu incansable treball de pressió, ha vist porteria en els darrers quatre partits, en el moment del curs en què el Girona s'hi està jugant les garrofes. L'exjugador de l'Elx va sentenciar la victòria contra l'Alcorcón a l'estadi (2-0) en la penúltima jornada que enviava el Girona a jugar-s'ho tot a Ponferrada. Al Toralín, Herrera apareixeria de nou per a fer el 0-1 i classificar els gironins per a la promoció. El tercer gol seguit seria al camp del Còrdova i serviria per a donar vida a un Girona absolutament groggy a mans del conjunt andalús que el tenia acorralat a un racó. El 2-1 de l'Arcángel va permetre arribar amb opcions de remuntada diumenge passat a Montilivi. Herrera tampoc faltaria a la seva cita i anotaria el 3-1 que capgirava definitivament el marcador a la segona part de la pròrroga.

Els 7 gols que duu aquesta temporada són el seu millor registre des que és a la LFP. Fins ara, la seva millor marca eren els 13 que va fer amb l'Il·licità a 2a B a la primera volta (13-14), als quals n'hi va sumar 3 més amb el primer equip a Primera a la segona.