Era un dels davanters més cobejats, pel qual molts equips sospiraven al mercat d'hivern. Al final es va decantar per l'Osasuna, amb qui ha viscut el seu segon ascens en dues temporades (l'altre va ser amb l'Eibar). El de Barakaldo, de 29 anys, ha disputat dos play-off fallits amb l'Hèrcules (11-12) i l'Alcorcón (12-13) en què va ser eliminat pel Girona. El davanter mostra el seu particular punt de vista sobre la desfeta del Girona i les sensacions que li va deixar el conjunt gironí.

L'any passat quan vostè defensava la samarreta del Mirandés i després de la victòria del Girona a Anduva (0-1) va dir que li agradaria que l'equip gironí pugés a Primera. S'hi va quedar a les portes i enguany li ha passat el mateix.

És fotut, sí. És un club que treballa molt bé i li tinc una estima especial perquè m'han tractat bé sempre. A més a més hi tinc molts excompanys amb qui em porto superbé. Tot i això, només podia pujar un equip i l'altre havia de quedar fora.

Ben pocs equips han tingut el premi tan a prop dos anys seguits...

Sí... Simplement el que puc dir és el que els vaig dir sobre la mateixa gespa: donar-los molts ànims i dir-los que no es rendeixin. El Girona té un equip que si és capaç d'aguantar el bloc, acabarà pujant. Han tingut mala sort. Al final, el futbol de vegades no és just. Nosaltres vam ser justos vencedors del'eliminatòria però el Girona ha estat força temps fent les coses com per haver-s'ho merescut alguna vegada. Després veus equips com el Leganés que, a la primera oportunitat, ho aconsegueixen. El futbol és així i l'únic que puc dir-los és que segueixin treballant igual perquè al final, tot arriba.

Als jugadors del Girona els va costar molt refer-se de la garrotada del curs passat amb el Lugo. Ara, n'han rebut una altra. Com es refà el futbolista de cops així?

A la vida sempre cal plantar cara a les coses dolentes. Jo també he tingut males experiències. Vaig estar sis mesos a l'Ahtletic i em van fer fora. Al final, de tot allò dolent hi ha coses positives per extreure'n. Els animo que segueixin en aquesta línia perquè això els farà més forts mentalment i en experiència. Són joves i amb temps de sobra per fer grans coses.