La temporada passada, l'Eibar ja va intentar sense èxit endur-se Florian Lejeune. Només el fitxatge i posterior cessió per part del Manchester City va permetre que el central francès continués un exercici més a Montilivi. El rendiment del francès, de menys a més com tota la plantilla, ha tornat a ser espectacular i ha fet que un bon nombre d'equips s'hi hagin tornat a fixar. Tant és així que el mateix jugador va reconèixer al final del partit contra l'Osasuna que «algun dia li agradaria jugar a Primera». A més a més, el màxim responsable esportiu blanc-i-vermell, Quique Cárcel, ja té assumit que no podran retenir-lo un any més. En aquest sentit, el futur del jugador podria passar per jugar a Primera Divisió amb l'Eibar.

El jugador podria haver-se reunit ja amb alguns dirigents de l'Eibar ahir mateix a la ciutat basca per negociar les condicions del seu fitxatge. Tot i això, cal veure encara de quina operació es tracta, ja que el Lejeune és propietat del Manchester City que hauria de decidir si aposta per traspassar-lo o s'estima més una cessió. Sigui com sigui, que el jugador fos ahir a Eibar és prou indicador de les possibilitats que s'hi acabi incorporant. A les darreres hores, el Mallorca també havia mostrat interés per fitxar-lo però el jugador prioritza poder jugar a Primera Divisió.

El conjunt basc, tal com va fer el curs passat, aposta per fitxar els jugadors més destacats de Segona A. Per aquest motiu, Lluís Codina, membre de l'àrea esportiva de l'Eibar ha estat sovint a Montilivi espiant futbolistes. L'any passat ja es va endur David Juncà després que el descens administratiu de l'Elx trenqués el contracte que tenia amb els il·licitans i enguany ha vigilat de ben aprop Lejeune i també Becerra. El porter, però, té un preacord amb el Valladolid difícil de trencar.

Tant si Lejeune i l'Eibar s'acaben posant d'acord com si no, el que és clar és que el francès ha tancat una etapa a Montilivi. Lejeune, en dues temporades ha excel·lit al Girona, amb qui ha disputat 81 partits i ha marcat 8 gols a les ordres de Pablo Machín.