Va ser l'home del partit d'anada, marcant un gol més que valuós que pot ser determinant al duel d'aquesta tarda, i també l'únic jugador de la primera plantilla que ahir va deixar-se caure per la sala de premsa per donar les seves impressions sobre el decisiu enfrontament amb l'Osasuna. És el central Kiko Olivas, qui espera que la temporada "s'acabi el millor possible" amb un ascens a Primera que seria motiu de "celebració" per a l'equip, la ciutat i l'afició. "És el partit més important de l'any i no ens queda cap altra opció que sortir a guanyar i també a gaudir", va reflexionar.

Amb el que hi ha en joc i la tensió que es viurà al damunt del terreny de joc, el malagueny admetia que difícilment es podrà gaudir a la gespa i que espera traslladar aquest sentiment "un cop guanyem" i amb l'ascens a la butxaca. "La tensió prèvia és inevitable. Dins del camp hem d'estar concentrats, ficats al partit. Ja ho celebrarem quan s'acabi", deia.

Per al d'Antequera, la clau no és sortir endollats intentant evitar rebre un gol al principi, sinó mantenir aquesta concentració tota l'estona. "Hem de mirar de no encaixar cap gol ni en els primers minuts ni en tot el partit. Mantenir la nostra porteria a zero és clau, perquè estic convençut que d'ocasions en generarem moltes i que més d'un gol marcarem".

En aquest sentit, no deixa de donar voltes al fet que el Girona, tot i ser l'equip menys golejat a la lliga regular, hagi rebut fins a 5 gols en els 3 partits de play-off que ha disputat fins ara. "És estrany. Hem demostrat tenir molta solvència durant tot el campionat i ara les coses no ens surten de la mateixa manera. No sé què ens pot estar passant. Però també és cert que el rival també juga i genera. Ho arreglarem si estem ferms al darrere i si ratllem el nivell que hem tingut al llarg de la lliga", valorava. Tot i admetre que amb tanta càrrega de partits és complicat poder descansar les cames, Olivas també li troba el seu costat positiu. "Això fins i tot és bo, perquè no deixa gaire temps per pensar ni donar-li voltes al cap. Ja estem amb ganes que arribi el partit i sortirem a guanyar-lo".

Per a l'andalús, el d'aquesta tarda és "un dels partits més importants que he jugat mai al llarg de la meva carrera" i l'objectiu és clar: "Pel meu cap només passa guanyar, poder-ho celebrar, i ser l'any vinent a Primera Divisió".