Malgrat que el Girona encara no ho ha confirmat de manera oficial, l'Olympique de Marsella serà el segon rival de la pretemporada 2016-17. El conjunt francès va anunciar ahir a la tarda per sorpresa que dimecres 3 d'agost es desplaçarà a Montilivi per disputar un partit amistós contra el Girona. Les converses per a la celebració del partit estan molt encarrilades però des del club gironí es prefereix no confirmar-ho fins que estigui tot signat. Sigui com sigui, el fet que l'Olympique ho anunciés al seu portal web indica que tot va per força bon camí i que l'històric conjunt francès -campió d'Europa la temporada 1992-93 contra el Milan (1-0)- visitarà l'estadi Montilivi. De concretar-se, de ben segur que el conjunt francès atraurà un bon grapat de seguidors a terres gironines.

L'Olympique ve de fer una temporada molt irregular en què ha acabat en la 13a posició final lluny de les posicions europees. La campanya ha estat marcada per l'adéu forçat de l'entrenador Míchel -l'exjugador del Reial Madrid- per part de la junta directiva. Al seu lloc, el club va apostar per Frank Passi -exjugador del Compostel·la. A la plantilla del conjunt de la Provença hi destaquen homes com l'exmadridista Lass Dirra, el xilè Mauricio Isla o el porter Mandanda.

El partit contra els francesos serà el segon que disputarà el Girona aquesta pretemporada i tindrà lloc només tres dies després que l'equip hagi tornat de l'estada que farà a la ciutat esportiva del Manchester City. Durant la concentració, els homes de Machín s'estrenaran contra el Blackburn Rovers dissabte 30 de juliol. Properament el club anunciarà més partits amistosos.