Tret de sortida del Campus Girona FC estiu 2016 que s'allargarà fins el 29 de juliol i que tindrà convidats de primer nivell, entre ells l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola. També es preveu que hi participin jugadors de primer nivell que juguen a Espanya i l'estrager així com jugadors del Girona FC i Pablo Machín quan tornin de les vacances.

El campus, que es fa en un camp del servei d'esports a Torres de Palau, és dirigit per Jordi Guerrero i Carles Planchart. Tots dos han participat a la presentació oficial feta aquest dilluns al costat del president del Girona FC, Delfí Geli.

Geli ha insistit que "donem molta importància al futbol base" i que "estem contents perquè hem tingut una bona resposta". Ha afegit que "cada any volem fer-ho millor, créixer i tenir més bones instal·lacions". "És un projecte il·lusionant", ha concós.

Per la seva part, Carles Planchart ha explicat que "és una alegria tornar a casa, al club d'on vaig sortir". "El campus és ideal pel Girona i també una oportunitat per nosaltres (ell i Guerrero) i així créixer", ha comentat després d'agir que el campus "no és una escola per als nens, sinó un lloc per aprendre i divertir-se sense pressió"

De la seva banda, Jordi Guerrero ha expressat la seva satisfacció perquè "hi ha moltíssima gent inscrita"