El Zamora de Segona Divisió A no seguirà la temporada que ve Montilivi. Isaac Becerra va defensar per últim cop la porteria del Girona dissabte passat contra l'Osasuna. No va tenir el regal d'aniversari que desitjava (feia 28 anys) ni tampoc el comiat esperat. I és que el porter ja tenia coll avall que no continuaria al Girona des de feia temps. Les grans actuacions del porter van fer que ja l'estiu passat, el Girona hagués de refusar ofertes i enguany, després que hagi estat impossible arribar a una entesa econòmica per renovar el contracte, Becerra volarà de franc de Montilivi. En aquest sentit, el porter tenia negociacions molt ben encaminades amb el Valladolid des de fa mesos i fins i tot podria haver-hi arribat a un principi d'acord, però l'interès de l'Eibar i el fet que els castellans continuin a Segona A, podria fer-lo canviar de plans. René (Llagostera) pot estar a l'agenda gironina per substituir-lo.

L'Eibar fa temps que segueix Becerra i ja la temporada passada va intentar incorporar-lo. Ara, amb l'adéu d'Irureta, el club basc vol que competeixi amb Riesgo. De fet, el membre de la secretaria tècnica de l'Eibar, Lluís Codina, ha vist un quants partits del Girona des de la llotja de Montilivi seguint les seves actuacions. L'estiu passat, el conjunt basc ja es va endur David Juncà lliure després que el seu acord amb l'Elx quedés trencat arran del descens administratiu dels il·licitans a Segona A.

D'aquesta manera i després de 139 partits de blanc-i-vermell i tres play-offs d'ascens, Becerra dirà adéu a Montilivi. El seu destí s'encamina cap al José Zorrilla per defensar la porteria del Valladolid si l'Eibar no ho impedeix. Els castellans també aposten fort per Jaime Mata.