La prioritat de Javi Álamo és continuar el curs vinent a Girona

El jugador rescindirà amb el Saragossa d'aquí a 10 dies i tindrà carta oberta per poder signar un contracte que l'uneixi amb el club de Montilivi

01.07.2016 | 07:27
Javi Álamo, durant un Girona-Mirandés a l´estadi de Montilivi.

Jugarà Javi Álamo aquesta temporada 2016/2017 al Girona? Bona pregunta. Sobre el paper i pel que s'ha dit durant els últims mesos, hi hauria un principi d'acord perquè el jugador canari, un cop trenqui d'una vegada per totes la relació que encara l'uneix amb el Saragossa, sigui propietat de l'entitat gironina al cent per cent. Per tant, en un principi, a Montilivi hi haurà Álamo per estona. Cal saber, però, quina és la postura del club. El de Gáldar va arribar fa un any en condició de cedit, escollit per ocupar el carril dret i cridat a ser un jugador referència. A l'hora de la veritat, va destacar per la seva intermitència (1.692 minuts repartits en 26 partits) i amb uns números més discrets dels esperats: sense gols però 5 assistències. A?la plantilla es compta amb Aday Benítez (renovat fins al 2018), amb el polivalent Sebas Coris i s'especula la possible arribada d'un home de banda dreta com podria ser Miguel Ángel Cifuentes. Per tant, l'opinió de Pablo Machín i Quique Cárcel serà fonamental.

A?l'altra cara de la moneda hi ha Javi Álamo. El jugador també hi tindrà alguna cosa a dir. I?la té. La seva prioritat és la de seguir a Girona. Ho té molt coll avall. Tot i no fer el seu millor any, encara té cartell i alguna proposta en ferm té al damunt de la taula. Tot i això, la voluntat del canari és entendre's amb la direcció esportiva de Montilivi i seguir defensant la samarreta blanc-i-vermella. Primer de tot, però, necessita desvincular-se del Saragossa. Amb l'equip aragonès té contracte en vigor fins al 2017, però hi ha la voluntat, tant del futbolista com també del club, de trencar aquesta relació. Per això, s'han citat el 10 de juliol amb la intenció de fer realitat la rescisió que totes dues parts busquen. Un cop desvinculat, Javi Álamo tindrà total llibertat per fitxar per qui vulgui. La seva intenció és la d'arribar a una entesa amb el Girona i signar un contracte de més d'una temporada amb el club català. Aquesta, si més no, és la seva prioritat. Als seus 27 anys i després d'haver viscut un bon any a Montilivi (sempre ha dit trobar-s'hi molt a gust) és el camí que ha decidit escollir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema