El Girona vol arribar als 6.000 socis amb la nova campanya d'abonats

Porta el lema «Boig per tu, Girona» i arrencarà aquest dilluns amb uns preus que oscil·len entre els 50 i els 530 euros

02.07.2016 | 07:41
El director general Ignasi Mas-Bagà i el president Delfí Geli, ahir a la sala de premsa de Montilivi.

GIRONA FCAmb l'objectiu d'arribar fins als 6.000 socis i de veure ampliada l'assistència a l'estadi en un 10 per cent, el Girona presentava ahir la nova campanya d'abonaments de cares a la temporada 2016/2017. «Boig per tu, Girona» n'és el seu lema, començarà aquest dilluns 4 de juliol
i presenta algunes novetats:?la creació de la categoria infantil (d'un a 6 anys), la renovació «on-line» i descomptes en entrades i marxandatge.

«Per veure futbol, s'ha de pagar. Es pot fer cada quinze dies, o tenir un abonament, que surt molt més econòmic». Amb aquesta sentència, el director general del Girona donava ahir per finalitzada una concorreguda roda de premsa a Montilivi. No s'hi presentava cap fitxatge estrella, però sí la campanya d'abonaments per a la temporada 2016/2017. Amb una expectació inusual per aquestes dates sortia a la llum «Boig per tu, Girona», una campanya amb la qual el club té la intenció d'elevar la xifra d'abonats fins als 6.000 (aquest últim curs es va tancar amb 5.300), el «gran objectiu» d'aquest proper exercici. «És possible», deia Geli, convençut que el bon rendiment d'aquests dos últims anys pugui acabar d'enganxar a la gent. Disposa d'uns preus lleugeraments superiors als de fa un any i algunes novetats com la creació de la categoria Infantil o la possibilitat de renovar el carnet per Internet.

La nova categoria Infantil, pensada per als menors d'un a 6 anys, disposa del preu més baix del ventall. Són 50 euros per a un abonament que sempre ha d'anar vinculat al d'un adult i que té accés a qualsevol zona de l'estadi, amb seient lliure en funció de l'aforament. El preu més alt són els 530 euros que tocarà pagar a un adult de 18 a 64 anys) per a una localitat de Tribuna, sempre i quan sigui una nova alta. Els socis actuals gaudeixen d'un preu menor dels que no ho siguin, però l'increment respecte a la temporada anterior és un fet. «Els preus són bastant similars. La majoria han pujat una mica, però per sota de la mitjana», apuntava Mas-Bagà. L'adult pagarà 480 euros a Tribuna, 200 a Preferent i 150 als gols. L'escolar (1-17 anys, amb seient assignat a diferència de la categoria infantil) té uns preus de 240, 100 i 75, mentre que la categoria especial (majors de 65 anys, jubilats, discapacitats, aturats i membres de les penyes oficials del club) ofereix el carnet per 360, 130 i 100 euros. Per a les noves altes, tocarà rascar-se una mica més la butxaca:?Adult (530 euros Tribuna, 215 Preferent i 165 Gol), Escolar (265, 115 i 90) i Especial (400, 145 i 115).

La campanya donarà el tret de sortida aquest dilluns 4 de juliol, amb la renovació a les oficines o també on-line (una de les novetats). També es podran donar d'alta aquells que encara no siguin socis, però només en aquells seients de l'estadi que estiguin lliure. Els abonats que tinguin una antinguitat de més d'un any podran canviar el seu seient a l'octubre, mentre que la resta d'abonats hauran d'esperar al novembre. Aquells socis que tinguin domiciliat el seu abonament, tenen una setmana de marge (fins el divendres dia 8) per decidir si mantenen o no el seu carnet. Enguany també existirà la possibilitat de finançar el pagament de l'abonament:?fins a 9 mesos i sense interessos. Per poder-ho fer, caldrà dirigir-se a les oficines del club.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema