Pablo Machín encetarà d'aquí un mes i mig la seva quarta temporada a la banqueta del Girona, la seva tercera des de bon començament, ja que va arribar a Montilivi al tram final del curs 2013-14. Amb contracte fins al 2018, el ball de banquetes que hi ha hagut aquest estiu no l'ha afectat. L'any passat sí que va sentir algun cant de sirena de l'Osasuna però va quedar tot en no-res. D'aquesta manera i amb l'aval dels excel·lents resultats que ha signat l'equip des de la seva arribada (una salvació miraculosa i dos anys fregant l'ascens a Primera), el sorià enceta un nou exercici amb el repte de tornar a intentar estar entre els millors. Machín ha entrat ja a la història del club, no només pels mèrits, que també, sinó perquè ja és l'entrenador que ha dirigit més cops el Girona a Segona Divisió A per davant de Raül Agné.

D'aquesta manera, el tècnic sorià s'ha convertit en el tercer entrenador que més temps fa que és a la banqueta del seu equip dels 22 que conformen la Segona Divisió A -batejada ara com Liga 2- aquesta temporada. I és que només Carlos Terrazas del Mirandés i Vicente Moreno del Nàstic tenen més antiguitat que Machín a la banqueta dels seus equips. En el cas de Moreno, però, el valencià va fer-se càrrec del Nàstic al novembre del 2013 i va dirigir l'equip una temporada i mitja a Segona B. De la seva banda, Terrazas va arribar a Miranda el desembre del 2013 -ja a Segona A- per substituir Gonzalo Arkonada.

Machín seguirà acumulant partits a Montilivi a la banqueta local però, a la visitant, el públic de Montilivi veurà alguna cara nova. Tampoc gaires perquè dels clubs que han canviat d'entrenador, molts han apostat per tècnics clàssics de la categoria que ja s'han enfrontat al Girona en alguna ocasió.

És el cas de Luis César (Lugo), Milla (Saragossa), López Muñiz (Llevant), Sandoval (Rayo), Paco Herrera (Valladolid) i Toril (Elx). Els únics nous entrenadors que s'estrenaran a Montilivi seran Fernando Hierro (Oviedo) i Cosmin Contra (Alcorcón). També s'enfrontaran per primer cop al Girona com a entrenadors Juan Eduardo Esnáider (Getafe), Fernando Soriano (Almeria) i Diego Martínez (Sevilla Atlètic) que continuen del curs passat. De la seva banda, tant Natxo González (Reus) com José María Salmerón (UCAM Múrcia) ja havien jugat contra el Girona els últims anys. González ho va fer amb l'Alabès a la Copa del Rei (13-14) a l'estadi en un partit que va acabar amb 0-0 i classificació per als gironins per penals, mentre que Salmerón ho faria el curs 08-09 també amb l'Alabès a Mendizorrotza (1-0).