Si dilluns va ser el torn de Pau López, ahir el convidat estrella del Campus d'Estiu Girona FC, que tot just viu la seva segona setmana, va ser el lloretenc Marc Muniesa. El futbolista de l'Stoke City, uns dies abans d'arrencar la pretemporada amb el club anglès, va deixar-se caure pel camp de Torres de Palau, on va traslladar la seva experiència als nens i nenes, abans de fer-se un fart de signar autògrafs i de deixar-se fotografiar. Abans d'enfilar cap a casa, va tenir un moment per atendre Diari de Girona i explicar com s'havia sentit aconsellant els més joves. «És molt divertit venir a un campus i trobar-me amb els nens. Es passa una estona molt agradable, respons el que et pregunten. Fins i tot qüestions d'allò més compromeses!».

El lloretenc es mostrava molt partidari que els futbolistes professionals aprofitin el seu temps lliure per explicar als menuts quatre coses sobre el món del futbol. «Els serveix per veure quina és la realitat, per adonar-se que el futbol és un esport molt sacrificat i que s'ha d'enfocar a llarg termini. Això sí, ara que són petits és el moment de gaudir tot jugant». Ara té 24 anys, però Marc Muniesa també va ser un marrec fa un temps i va participar en diversos Campus on va aprendre algunes coses que més tard li han servit quan li ha tocat ser professional. «A?Lloret fèiem activitats d'aquesta mena i venia gent a donar-nos consells. Sobretot els entrenadors;?gent molt experimentada que t'aconsellava anar a poc a poc. Quan ets petit no hi penses gaire en això, sinó a gaudir amb la resta dels amics, però amb el temps t'adones que tenien tota la raó del món», recordava.

El selvatà iniciarà divendres la pretemporada amb l'Stoke anglès, club en el qual encetarà el seu quart any consecutiu».