El Girona continua reforçant-se i aquest matí ha anunciat el quart fitxatge de l'estiu, el central Juan Pedro Ramírez López «Juanpe», que arriba després d'una notable temporada al Valladolid, on estava cedit pel Granada. El defensa, de 25 anys, arriba a Montilivi lliure i ha signat un contracte per tres temporades, fins el juny de 2019. Juanpe s'afageix a les incorporacions de Portu (Valladolid), Ramalho (Bilbao Athletic) i René (Llagostera). Com a curiositat aquest futbolista arriba a Girona procedent del Valladolid, club que aquest estiu ha incorporat dos jugadors provinents de Montilivi, el porter Becerra i el davanter Mata.

Format al filial del Las Palmas, amb 17 anys, Juanpe va debutar amb el primer equip canari, a Segona A, la temporada 2008-2009. Després va jugar al Racing (2013/14), sent una peça clau en l'ascens dels càntabres a Segona A, i despertant l'interés del Granada. Els andalusos el van mantenir cedit un any més al Sardinero (2014/15) i, posteriorment, el curs passat, al Valladolid (2015/16). Juanpe és un defensa dretà que destaca per la seva envergadura (1,90 metres), contundència defensiva i solvència a l´hora de sortir amb la pilota jugada des del darrere.

El futbolista ha sigut presentat aquesta tarda a Montilivi. Ha explicat que Cristian Herrera, amb qui va coincidir al futbol base del Las Palmas, li ha donat molt bones referències del club i ha destacat que «el Girona s'està guanyant el respecte de tothom pels seus resultats al camp». El nou defensa blanc-i-vermell veu l'equip entre els tres primers «amb el permís dels descendits de Primera» i espera fer una bona temporada després dels problemes que va tenir el curs passat amb el Valladolid, on l'equip va acabar salvant la categoria en les últimes jornades després d'un curs molt decebedor.