Una de les posicions que s'ha de reforçar en els propers dies és la del carril esquerre. Carlos Clerc, indiscutible la temporada passada en aquella posició, ha tornat a la disciplina de l'Espanyol, una vegada acabada la seva cessió al Girona, però hauria demanat al club blanc-i-blau la carta de llibertat per poder negociar el seu futur amb un altre club. És aquí on entraria novament en escena el Girona, que ja li ha fet saber el seu interès per tornar-lo a tenir a la plantilla.

Clerc agrada tant a Quique Cárcel com al tècnic Pablo ?Machín, que la temporada passada el va convertir en una peça indispensable del seu esquema. El jugador, arribat del Sabadell, va anar de menys a més i va acabar el curs a un bon nivell. Tant, que l'Espanyol li va comunicar que hi comptava per fer la pretemporada amb el primer equip. Aquest estiu, per tant, Clerc tindria l'opció de convèncer el nou entrenador espanyolista, Quique Sánchez Flores, per quedar-se a Primera, però en no haver-se-li garantit aquesta possibilitat, s'ha estimat més demanar la carta de llibertat per poder negociar amb el club que vulgui. De moment encara no han donat cap resposta.

Si Clerc sortís de l'Espanyol seria un jugador interessant per recuperar. De moment ahir el futbolista català va ser a la ciutat per visitar els nens del campus del Girona, igual com dijous havia visitat el de Vilablareix. En els pròxims dies s'espera que es pugui aclarir la situació del futbolista, abans no arrenqui la pretemporada de l'Espanyol.

Mentre la banda esquerra està òrfena, a la dreta el Girona compta amb nombrosos elements: Javi Álamo, Coris i Aday, tot i que també s'ha preguntat pel possible retorn d'un Cifu que a Màlaga no ha tingut oportunitats. Cárcel també té feina per acabar de perfilar la davantera amb un o dos futbolistes més, i també ha de tancar l'arribada del porter que competirà amb René.