Yassine Bounou «Bono» serà el rival de René Román en la lluita per fer-se un lloc a la porteria del Girona que es renova completament després de les sortides de Becerra i Germán. Bono ja és a Girona i aquesta mateixa tarda ha estat presentat, després de firmar un contracte per dues temporades amb opció a una tercera. El porter ja no es va incorporar ahir a l'estada de concentració de l'Atlètic, el seu club d'origen, que l'ha tingut cedit els dos últims anys al Saragossa. «El Girona és l'equip que més m'ha motivat d'entre les ofertes que tenia», ha explicat el futbolista en un acte a l'estadi acompanyat per Quique Cárcel i Delfí Geli.

Format al Wydad de Casablanca, Bono, de 25 anys, és internacional absolut amb Marroc i les dues últimes temporades ha jugat una vintena de partits per any al Saragossa alternant la titularitat amb la suplència i amb absències per lesió o convocatòries amb la seva selecció. El nou jugador del Girona considera que tindrà una «competència sana» amb René (Llagostera), per la titularitat i no s'obsessiona pel fet d'haver de competir amb l'ombra d'un Isaac Becerra que ha estat l'amo i senyor de la porteria gironina les darreres temporades.

El jugador considera que el Girona és una bona oportunitat per «seguir creixent» i fer realitat el seu somni de jugar a Primera divisió. El club de Montilivi comparteix amb l'Atlètic els drets del porter. Els madrilenys s'asseguren el dret de tempteig en cas que arribés una oferta per traspassar-lo. Bono no ha sigut la única operació que ha tancat avui el Girona. Al matí s'ha confirmat que Eloi Amagat renovava per dues campanyes i demà es farà l'acte de presentació d'aquest acord.