René Román (Llagostera), incorporat fa algunes setmanes, és a punt de tenir competència per determinar qui serà el porter titular del Girona aquesta temporada, l'encarregat de fer oblidar un Isaac Becerra que jugarà amb el Valladolid després d'haver tancat el curs passat com el Zamora de Segona A amb tant sols 28 gols encaixats en lliga. L'escollit per Quique Cárcel és Yassine Bounou «Bono», que les dues últimes temporades ha jugat amb el Saragossa en qualitat de cedit per l'Atlètic de Madrid. Té 25 anys i, tot i haver nascut al Canadà, és internacional pel Marroc. De fet, la temporada 2014/15 es va perdre el partit d'anada de play-off d'ascens contra el Girona a La Romareda (0-3) en trobar-se convocat per la selecció, tot i que després sí que va poder jugar la tornada, la de la remuntada aragonesa a Montilivi (1-4).

L'acord és imminent. Bono no es va incorporar ahir a l'inici dels entrenaments de l'Atlètic de Madrid a Los Ángeles de San Rafael (Segòvia) perquè ja estava ultimant la seva sortida en direcció a Girona. En principi, arribaria com a cedit pels matalassers i seria l'encarregat de discutir a René la titularitat. El Reus i el Rayo Vallecano també s'havien interessat pels seus serveis, en una cursa que finalment sembla que acabarà guanyant el club de Montilivi. Bono va iniciar-se en el Wydad Athletic de Casablanca, i quan tenia 17 anys va firmar pel Niça, tot i que no hi va debutar. L'Atlètic el va descobrir el 2012 després de veure'l en un torneig i el va fitxar per al seu filial. El 2014 el va cedir al Saragossa, on va obtenir la titularitat en la recta final de la temporada, en què va disputar el play-off contra el Girona (la tornada) i el definitiu contra el Las Palmas, en què va pujar l'equip canari. L'estiu passat el Saragossa el va tornar a reclamar i l'Atlètic els el va cedir per segon any. La temporada passada va jugar 19 partits amb el conjunt aragonès. L'arribada de Lluís Carreras a la banqueta va anar en detriment seu perquè el tècnic català va situar sota els pals el veterà Manu Herrera.

Sylla s'escapa al KAS belga

L'Espanyol va fer oficial la cessió del davanter senegalès Mamadou Sylla al KAS Eupen belga per a la temporada que ve, un acord que es va resoldre amb el pagament de 200.000 euros a l'entitat catalana per part de l'equip que entrena Jordi Condom. El futbolista no tenia lloc en la plantilla que està dissenyant l'Espanyol per al seu entrenador, Quique Sánchez Flores. Mamadou, de 22 anys, haurà d'adquirir experiència a Bèlgica i va descartar la proposta que tenia sobre la taula del Girona.

D'altra banda ahir es va anunciar que l'equip de Montilivi cedia al Granada B el migcampista Pol Llonch, que gairebé no va comptar per a Pablo Machín el curs anterior.