El Girona ha presentat aquesta tarda un dels fitxatges més il·lusionants de l'estiu, el davanter italià Samuele Longo. Cedit per l'Inter de Milà, Longo ha assegurat en les seves primeres paraules com a jugador blanc-i-vermell que s'ha decantat pel Girona perquè ha estat el club que «més l'ha volgut». «És seriós i molt ambiciós. M'hi veig reflectit. Espero i confio que sigui el lloc perfecte per mi», ha dit. En aquest sentit, Longo ha explicat que la setmana passada ja va ser a Girona per visitar les instal·lacions i la ciutat.

Longo asseguraque l'objectiu aquesta temporada ha de ser «tornar a intentar lluitar per ascendir» i ell confia «aportar el seu gra de sorra». El davanter de Treviso, de 22 anys, reconeix que ve de «dos o tres anys dolents» en què no ha tingut continuïtat ni ha estat fi de cares a porteria i confia posar-hi remei al Girona. «Sóc aquí per trobar la continuïtat que m'ha mancat». Pel que fa a la pressió que pot tenir pel fet de venir de l'Inter i tenir catxet internacional, Longo hi resta importància. «Estic content. Aquí em fan sentir important i és el que volia. No és pressió sinó felicitat perquè em sento estimat», diu.

El Girona té una opció de compra per Longo a final de temporada. L'italià té contracte per cinc anys més amb l'Inter de Milà que en cap cas el pot repescar durant aquest exercici.