Quique Cárcel va passar revista al mercat de Segona i a la situació de la plantilla del Girona a poc més d'una setmana d'iniciar la pretemporada. Aprofitant l'acte de presentació de la renovació d'Eloi, el director esportiu va deixar clar que «tenim força feina feta», sense obviar que, segons ell, encara faltarien per arribar un mínim de cinc reforços més. Segons Cárcel, cal reforçar el carril esquerre i la davantera, sense descartar que arribés un jugador de banda dreta. Seria en aquest perfil on podria entrar Cifu, que va triomfar a Montilivi el curs 2014/15 cedit per l'Elx i que la temporada passada va acabar sortint al mercat d'hivern del club alacantí rumb a Màlaga, on no va aconseguir debutar a Primera. Ara els andalusos tenen clar que el cediran a un Segona i el Girona podria tenir opcions de recuperar-lo. Almeria i Còrdova també hi estan a l'aguait, segons han publicat diversos mitjans andalusos.

El director esportiu, per altra banda, va admetre que estava negociant la renovació de Felipe Sanchón tot i l'escàs protagonisme que va tenir la temporada passada, sobretot després de les arribades en el mercat d'hivern de Cristian Herrera i Lekic, i de la recuperació de Sobrino. Sobre els fitxatges que falten va considerar que «intentarem que puguin donar un punt més a la plantilla que ja tenim. Falten 10 dies per iniciar els entrenaments i seria bo que tinguéssim com més gent millor ja amb nosaltres».

Amb la renovació d'Eloi Amagat, Pablo Machín disposarà de set jugadors al mig del camp. Aquesta duríssima competència no espanta Cárcel, que va dir que «estem contents perquè amb els tres gironins, Eloi, Granell i Pons, hem tingut anys d'èxits, i a més hi ha Borja, Alcaraz, Portu i Vivi». Sobre si poden arribar jugadors cedits, no hi va tancar la porta, tot i deixar clar que «aquesta via no és la prioritària perquè el que vull és fer un projecte per a dos o tres anys».