Amb el carril dret cobert amb Cifuentes, Aday i Javi Álamo i pendent d'incorporar encara un o dos jugadors de banda esquerra, el paper de Sebas Coris pot veure's reduït encara més aquesta temporada. El de Tossa de Mar no va tenir la continuïtat que esperava la temporada passada i no veu clar passar-se un altre curs amb poc protagonisme. Des del club, Quique Cárcel recordava ahir que es té màxima confiança en Coris però també reconeixia que ja s'ha «parlat amb els seus representants» de la situació. En aquest sentit, en funció de com vagi la pretemporada es prendrà una decisió» sobre si és convenient trobar-li una sortida que, en principi, seria en forma de cessió. Això vol dir que el jugador selvatà començarà divendres la pretemporada amb normalitat amb l'equip i dilluns marxarà cap a Manchester.

Sigui com sigui, Cárcel reiterava ahir que és un enamorat de Coris i de les seves qualitats i que confia que no se'n vagi. «Hi crec molt però ha estat un parell de temporades sense gaire continuïtat. No vull tancar-me portes perquè hi crec molt i ens pot aportar moltíssim», deia Cárcel. El màxim responsable esportiu afegia que la continuïtat de Coris anirà una mica en funció dels reforços que arribin. «Si veiem que depenent dels fitxatges no ha de tenir els minuts que pot i ell ens demana que vol sortir per tenir-ne...». És per això que Cárcel reconeixia que ja n'havia parlat amb els agents del jugadors i que estan al cas del que pugui passar.

Coris tan sols va jugar 17 partits el curs passat (4 de titular i cap de complet) mentre que fa dues temporades en va disputar 26 (14 de titular). El de Tossa va patir el curs passat diverses lesions que li van impedir ser una alternativa real als carrils.