El Girona farà aquest migdia a Montilivi (12.00) l'acte oficial de presentació de la renovació d'Eloi Amagat per dues temporades. Després d'unes setmanes d'estira-i-arronsa entre club i jugador, finalment ahir la negociació, que estava ben encarrilada des de feia dies, es va acabar tancant i les dues parts la van oficialitzar. «Per fi ho puc dir: feliç d'estar dos anys més a casa», va escriure Eloi al seu perfil de Twitter.

Vuit campanyes al club en tres etapes avalen un dels capitans del Girona, que amb 31 anys, s'ha convertit en una peça important dels esquemes de Pablo Machín, tant a dins com a fora del camp. Format als Bons Aires, el migcampista va arribar per primera vegada al primer equip el 2004, a Segona B, en una temporada que va quedar marcada per a ell pel gol que va marcar al Vila-real en una eliminatòria de Copa del Rei i que donava l'accés dels blanc-i-vermells a la següent eliminatòria. Tot i això Eloi va acabar cedit al Palafrugell i al Gavà i no va tornar a Montilivi fins al curs 2007/08, per viure en primera persona l'ascens a Segona A amb Raül Agné d'entrenador. En el curs d'estrena a la categoria de plata va anar cedit al Llorca i després de desvincular-se del club blanc-i-vermell va jugar un parell d'anys al Llagostera. Eloi va tornar a Montilivi el curs 2012/13 i ja no se n'ha mogut.

El migcampista gironí tindrà molta competència en la seva posició. Segueixen Pere Pons, Granell, Alcaraz i Borja García, i a més a més ha arribat Portu (Albacete) en aquest mercat d'estiu. D'entrada en la pretemporada també hi haurà Vivi, després d'haver estat cedit a l'Hèrcules, tot i que caldrà veure què decideix el club sobre el futur d'aquest jugador del planter.