Cap o ben pocs dubtes va tenir René Román a l'hora de decidir-se per l'oferta del Girona. El porter andalús va viure ahir al seva primera jornada com a porter blanc-i-vermell amb la revisió mèdica pertinent i, tot seguit, la presentació oficial. René va reconèixer que fitxar pel Girona li permet «fer un pas més» a la seva carrera. «Tenia ganes d'un projecte que aspirés a quelcom més esportivament. Vinc a un dels projectes més consolidats i fiables de la categoria», va dir René. El jugador gadità admetia que «tothom té la il·lusió de jugar a Primera» i que en aquest sentit, «el Girona va pel bon camí».

René, que al desembre farà 33 anys, ha signat contracte per dues temporades i aterra procedent del Llagostea amb la missió de, juntament amb Bounou, fer oblidar Isaac Becerra. «De pressió només hi ha la que un es posa. Estic acostumat a jugar-hi perquè vinc d'un club on, si bé en massa social era petit, teníem una pressió molt forta perquè la viabilitat de l'entitat depenia del nostre rendiment», recordava. Pel que fa la a competència amb el marroquí Bounou, René considera que serà «sana, maca i dura» i que acabarà «beneficiant l'equip. En aquest sentit el fet que Bounou es pugui perdre alguns partits per les convocatòries internacionals amb el seu país juga un punt al seu favor. No obstant això, René no hi vol pensar. «No hi havia ni pensat. En cap equip t'asseguren la titularitat», recordava. Respecte a l'ombra de Becerra, Quique Cárcel va dir-hi la seva. «Cal passar pàgina. És difícil fer-lo oblidar perquè ha fet dues bones temporades però no els hem de posar pressió. Ho faran molt bé».

El fet de venir del rival més pròxim de les dues últimes temporades, el Llagostera, no és per a René cap problema. Al contrari, ho troba un punt favorable per a l'adaptació. «Sí que m'han fet les típiques bromes que sóc un giracamises i tal. Hi ha una rivalitat sana, la resta era cosa més del periodisme. Jo tinc bona relació amb alguns jugadors del Girona sense haver-hi coincidit mai», confessava. En aquesta línia, el porter nascut a El Bosque va explicar que dimarts mateix havia parlat amb Oriol Alsina i que li havia desitjat molta sort. «Estan molt contents que segueixi a la zona i m'han desitjat sort. Tinc amistat amb molta gent del Llagostera», detallava.