El Campus del Girona ha fusionat aquest any el que organitzava el club cada estiu amb la proposta de mètode que Jordi Guerrero i Carles Planchart muntaven amb èxit a Arbúcies. «El club es beneficia de la nostra experiència, i nosaltres de la marca Girona», explica el segon entrenador del conjunt blanc-i-vermell. En les cinc setmanes que durarà acabarà reunint més de 250 jugadors d'entre 5 i 15 anys. «La prioritat és que els nens s'ho passin bé. Tenim la certesa que a qui li agrada el futbol, ho gaudeix molt», afegeix.

Guerrero explica que «al Campus hi ha de tot, nens que juguen a futbol i són del Girona, i d'altres que no hi juguen però que els agrada i tenen l'al·licient de poder conèixer futbolistes del club o d'altres de primer nivell que podem portar». Ja hi han passat homes com Pau López (Espanyol) i Marc Muniesa (Stoke). Avui serà el torn de Thiago (Bayern), a l'espera de Pep Guardiola i d'una «bomba» pendent de concretar per a la recta final.

La setmana que ve està previst que els jugadors gironins del primer equip passin per Torres de Palau per parlar amb la mainada. També ho faran Pablo Machín i d'altres futbolistes com Fran Sandaza. «Els nens també agraeixen poder parlar de tu a tu amb els seus referents al camp».