Després de tres dies de doble sessions d'entrenaments, el Girona ha jugat aquest matí el seu primer partit de pretemporada a les mateixes instal·lacions de la City Footbal Academy i ha acabat perdent contra un combinat de talentosos jugadors de menys de vint anys.

Longo i Sandaza, de penal, han marcat pel Girona que al descans guanyava però que ha anat de més a menys i, amb una segona meitat més fluixa, ha acabat perdent 3-2. Pablo Machín ha fet jugar vint-i-un futbolistes. Només s'han quedat fora el tercer porter, Gianni, Cifu, Lekic i Coris.

El tècnic ha fet dos equips diferents a cada meitat amb l'única excepció de Javi Álamo que, sense Cifu, ha estat les dues parts en el carril dret fins que l'ha substituït Manel a manca de menys de mitja hora.

A l'altra banda, l'esquerra, el juvenil Sergi Álamo ha estat un dels més destacats a la primera meitat en que també ha brillat un actiu Portu i en la que els debutants Juanpe, de cap, i Longo, després d'una bona passada de Portu, han tingut les primeres oportunitats de batre el porter local Kjettil Haug.

El gol, però, ha arribat a pilota aturada amb Longo posant molt bé el cap a l'àrea petita a la sortida d'un córner. Per part dels anglesos ha brillat molt el jove malagueny Brahim Diaz, un espectacular talent de 16 anys, que ha generat molt de joc a la mitja punta per darrere del potent davanter internacional anglès, també de només 17 anys, Lukas Nmecha.

Precisament aquest darrer ha estat l'autor del gol de l'empat anglès acabant davant de Bounou una bona jugada col·lectiva del filial del City per la banda dreta. Abans del descans, però, el juvenil Sergi Alamo ha marxat per la seva i ha acabat provocant un penal que, transformat per Sandaza, ha fet que el Girona arribés al final de la primera meitat per davant en el marcador. A la segona meitat, el Girona ha fet més canvis que els locals i, d'entrada, ha encaixat un gol molt ràpid d'un altre dels talents espanyols del City.

L'aragonès Paolo Fernandes ha sorprès Rene amb una gran vaselina amb l'esquerra des de molts metres fora de l'àrea gran. Un golàs. El partit se li ha acabat de complicar al Girona quan Nmecha s'ha plantat sol davant René que li ha fet penal.

El mateix davanter anglès ha fet el 3-2 i l'equip s'ha anat diluent a mesura que avançava la segona part.

Girona: Bounou, Ramallho, Richy, Juanpe, Javi Álamo, Sergi Álamo, Alcaraz, Portu, Borja Garcia, Longo i Sandaza (primera meitat); René, Alcalá, Vivancos, Kiko Olivas, Javi Álamo (Manel), Aday, Pere Pons, Granell, Eloi Amagat, Cristian Herrera i Felipe (segona meitat).

EDS Manchester City: Haug, Bullock, Facey, Kigbu, Erik Sarmiento, Wood, Buckley-Rickets, Kongolo, Nmecha, Brahim Diaz i Nemane. També van jugar: Oliver, Grimshaw, Duhaney, Davenport, Paolo Fernandes, Patching i Dial

Gols: 0-1. m.30, Longo; 1-1, m.37, m. Nmecha; 1-2, m.41, Sandaza (p.); 2-2, 53, Paolo Fernandes; 3-2, m.57, Nmecha (p.)