Felipe Sanchón serà demà un dels jugadors que es vestirà de curt per començar els entrenaments a les ordres de Pablo ?Machín i dilluns també viatjarà cap a Manchester per fer la pretemporada a la Ciutat Esportiva del City. L'entesa era total i ahir finalment el Girona va anunciar la renovació per una temporada més del davanter de Sant Boi de Llobregat. L'acord era un fet des de dilluns i finalment la voluntat del director esportiu, Quique Cárcel, de seguir comptant amb el veterà davanter s'ha fet realitat.

Felipe Sanchón ha refusat alguna proposta de Segona A i també del Llagostera per continuar a Montilivi i encetar el seu setè exercici. L'ex de l'Hèrcules confia a recuperar la confiança de Pablo Machín i ampliar el registre de partits amb la samarreta blanc-i-vermella que és actualment de 183 (56 gols).

Amb Felipe confirmat, la davantera del Girona compta amb cinc efectius:?Cristian Herrera, Samuele Longo, Fran Sandaza, Dejan Lekic i el barceloní. En principi, el club no en vol incoporar cap més però en funció del rendiment dels jugadors a la pretemporada podria haver-hi algun moviment més.