Un del debutants del Girona en el partit d'ahir, l'italià Samuele Longo, es va estrenar amb un gol gràcies a un bon cop de cap a la sortida d'un córner. Després del partit, el davanter cedit per l'Inter de Milà reconeixia les seves bones sensacions i sorprenia destacant l'alt nivell d'intensitat que s'ha trobat entrenant a les ordres de Pablo Machín. «M'ha sorprès l'alt nivell i la gran intensitat amb què es treballa aquí, superior a la que et pots trobar en molts equips de la Primera Divisió italiana», va dir Longo, que aterra a Girona després dues cessions poc productives al Cagliari i al Frosinone de la màxima categoria del seu país.

Longo es va mostrar «feliç» per la seva integració al grup i va restar importància a la derrota d'ahir contra el jove filial anglès: «És normal, ara el més important és anar acumulant minuts de treball a les cames i anar coneixent-nos més tot i sabent el que vol el míster». Sobre el gol, Longo va reconèixer que «marcar sempre és bo, però ara el més important és treballar i posar-nos en forma».

En una línia molt semblant va parlar una altra de les cares noves, Portu. «Era un filial amb joves de molta qualitat, una prova difícil, però crec que tot i perdre l'equip ha estat bé i anem agafant a poc a poc el to», va dir l'exmigcampista de l'Albecete que, com Longo, també va tenir bones paraules sobre la rebuda que ha tingut el vestidor. «És un grup molt bo i fan tot el possible perquè els nous ens adaptem».

Portu va assegurar sentir-se molt còmode jugant d'interior en el 3-5-2 de Pablo Machín perquè «és un joc ofensiu, m'agrada el nostre estil de joc i crec que m'hi puc trobar còmode». Sobre la competència per jugar, Portu va admetre que «hi ha molta gent de nivell al mig del camp i aquesta competència serà bona perquè ens farà anar sempre al màxim. El que s'adormi es quedarà l'últim de la fila».

A cap entrenador li agrada perdre, però Pablo Machín tampoc va fer sang de la derrota d'ahir recordant que «són jugadors joves, però tots els que estan en un filial com aquest són jugadors de pura sang». Per al tècnic «aquesta mena de partits ens han servir per veure on cometem errors». Amb tot, Pablo Machín no es mou del seu guió per perdre un partit de pretemporada i ahir a la tarda, hores després del partit contra el filial del City, el Girona es tornava a entrenar en un dels disset camps de la City Footballa Academy. Dissabte els espera el Blackburn.