El Girona i el 3-5-2 de Pablo Machín ja són molt reconeguts a Segona Divisió. Amb aquesta etiqueta de «favorits» tem que els costi més guanyar partits?

Una de les feines de l'entrenador és buscar matisos i petites variacions dins del nostre sistema per millorar tant en atac com en defensa, per no ser previsibles. La temporada passada ens va costar entrar en dinàmica i esperem que aquest any no ens costi tant. Fins que no comenci la competició no sabrem exactament on som nosaltres respecte al nivell dels rivals i si aquests ens tindran més o menys estudiats. Ja em coneixen i sabeu que m'agrada jugar ofensiu, anar sempre a buscar el gol, però sortint des d'un control. És important ser forts a darrere i no encaixar per poder jugar ofensiu. El nostre 3-5-2 no canviarà, la filosofia serà la mateixa amb els matisos que facin falta. Un sistema és més o menys ofensiu en funció del perfil dels jugadors que s'escullin per a cada posició.

Equips que han baixat de Primera Divisió, clubs amb nom com Saragossa, Osasuna o Valladolid. La llista de rivals forts no és gens curta, oi?

Qualsevol dels equips que ha baixat són clars candidats a pujar a Primera Divisió i també els històrics, tots els que ha dit però també Almeria o Mallorca, i el que està clar és que respecte a la majoria d'aquests rivals comencem amb un dèficil important perquè molts d'ells comptaran cada quinze dies amb 12.000 o 14.000 persones als seus estadis. I jo sempre he mantingut que aquest ambient et dóna un grapat de punts al final de temporada.

Girona continuarà sent Girona. La gent no es multiplicarà.

Sí, però a veure si aconseguim ara aquest objectiu que s'ha proposat el club d'arribar als sis milers d'abonats aquesta temporada i que tots aquest, més un miler més, vinguessin cada partit. M'agradaria tenir sempre entrades de set mil espectadors a Montilivi, que són els que vénen a la part final de cada temporada, i aconseguir així fidelitzar més el nostre públic.