"No estic preocupat. Sé que en Quique (Cárcel) està treballant bé i arribaran un i, segurament, dos jugadors per a aquesta posició". Dimecres, a Manchester, Pablo Machín assegurava sentir-se tranquil veient que el Girona encara no havia fitxat cap substitut natural per a Carlos Clerc a la banda esquerra. El tècnic era conscient que els fitxatges estaven a punt d'arribar i, de fet, ahir el Girona feia oficial la incorporació del lateral esquerre Álex Menéndez que arriba lliure de l'Sporting de Gijón i firma per dues temporades. Álex Menéndez s'adapta bé a la gran exigència física dels carrils en el sistema de Pablo Machín i, com Cifuente, sense ser cap virtuós a l'hora d'acabar les jugades (tot i tenir un bon xut) o de centrar, el lateral asturià pot pujar i baixar la banda sense parar fins al final del partit.

Format al futbol base de l'Sporting de Gijón, Menéndez ha jugat les dues últimes temporades al primer tot i que, de fet, va debutar-hi fa molt més temps: el curs 2011/12 jugant dos partits a Primera Divisió quan els asturians ja havien perdut la categoria i amb Javier Clemente.

Les dues següents temporades, Menéndez va compaginar el filial de l'Sporting amb les seves aparicions al primer equip a Segona Divisió, quatre partits en un curs i sis el següent, mentre que en fa dos pujava definitivament al primer equip jugant 24 partits en la temporada de l'ascens i 21 aquest any, ja a Primera Divisió on ha marcat dos gols.

Dimarts, la foto oficial

Demà al matí, a les onze, Álex Menéndez serà presentat a les onze del matí a l'estadi de Montilivi i s'afegirà als entrenaments de l'equip de cara al partit de dimecres contra l'Olympique de Marsella i al de dissabte vinent contra el Nàstic. Els dos a l'estadi de Montilivi. Abans d'aquests dos amistosos, però, el Girona es farà la foto oficial de la temporada en acte obert al públic a la plaça Independència com ja va fer l'any passat: dimarts a les vuit del vespre.