El Pitch 18 de la Ciutat Esportiva del Manchester City acull aquest migdia l'estrena del Girona aquesta pretemporada. El filial del City és el primer rival per als homes de Pablo Machín, que tot just fa cinc dies que s'han posat a entrenar. L'estada a terres britàniques els permet treballar en unes condicions climatològiques molt millors que no pas les de Girona i els jugadors ho agraeixen. A més a més, la sofisticació i el luxe de les instal·lacions fa que les condicions de treball siguin les òptimes per preparar el curs. El primer test és ja aquest migdia contra els joves talents del City, que de ben segur no ho posaran gens fàcil. Serà el moment per veure en acció per primer cop els nous fitxatges del curs: René (Llagostera), Bounou (Saragossa), Gianni Cassaro (Olot), Juanpe (Valladolid), Cifuentes (Màlaga), Ramalho (Athletic), Portu (Albacete), Sandaza (Tòquio), Longo (Inter) i Manel Martínez (Sabadell), a més a més del repescat Vivancos (Hèrcules) i del juvenil Sergi Álamo.

El d'avui és tot just el primer partit d'un estiu en què el Girona ha comprimit molt la feina pel fet de començar molt tard a treballar. Dissabte, els de Machín en disputaran un altre, aquest ja d'un caire més glamorós que el d'avui. Serà contra el Blackburn Rovers a Ewood Park, un escenari històric de la Premier League, malgrat que el conjunt britànic competeix actualment a la Championship (Segona Divisió A). Seran dos estadis que el Girona trepitjarà per primera vegada a la seva història gràcies a aquesta estada que està fent l'equip a Manchester.

Mentrestant, la plantilla va tornar ahir a realitzar una intensa doble sessió de feina. En aquest sentit, el tècnic Pablo Machín té molt clar que poques conclusions traurà del que es pugui veure en el partit d'aquest migdia. I?és que amb tan pocs entrenaments, els jugadors blanc-i-vermells van molt pesats de cames i la càrrega física d'aquests primers dies s'hauria de notar. És per això que amb tota probabilitat, Machín dosificarà molt els seus homes pel que fa a minuts. Així, és molt possible que tots els futbolistes desplaçats a Manchester gaudeixin de minuts aquest migdia contra l'equip under21 del City.