Ni contra el filial del ?Man?chester City, tampoc contra el Blackburn Rovers ni dimecres passat amb l'Olympique de Marsella. En tots aquests tres partits, el Girona 2016/2017 va oferir bons moments de joc i, tot i encara estar en construcció i clar rodatge, desprenia bones sensacions. Però la victòria se li resistia. Un empat i dues ensopegades no feien desesperar el vestidor, que tot i això tenia ganes de guanyar, per fi, algun partit. Va arribar ahir, contra un Nàstic el qual es trobaran al llarg de la competició, qui va acabar per tranquil·litzar els blanc-i-vermells, confirmant així que les coses van pel bon camí. Un dels encarregats de corroborar-ho va ser Felipe Sanchón, titular contra els tarragonins. "És un partit de pretemporada, però a tothom li agrada guanyar sempre. És molt millor arribar amb victòria a l'inici de la Lliga. No guanyar tampoc ens obsessionava, però volíem la victòria. Això recompensa el bon treball, que fem", va dir el català, qui tot i això va recordar que "hem de seguir per aquest camí. Encara queden dos enfrontaments de pretemporada i també els volem tancar amb bons resultats".

Per aquesta mateixa línia es va expressar el seu company d'equip, Rubén Alcaraz. El migcampista va reconèixer que tant ell com la resta de jugadors del vestidor "teníem moltes ganes" de guanyar un partit i que "per fi ho hem aconseguit", donant encara més valor al triomf en recordar que "el Nàstic és un rival que ens trobarem a la Lliga. Un molt bon equip, que ha mantingut el bloc i que la temporada passada va fer un gran paper i que va quedar-se a les portes de pujar a Primera". El barceloní va parlar d'un "bon partit" dels blanc-i-vermells, i va admetre que "tot i que a vegades equiparem aquesta mena de partits a un entrenament, si es pot guanyar sempre és molt millor per a la moral". Finalment, no va amagar que "guanyar ens ha de servir per seguir treballant i sumant" durant el que queda de pretemporada.

Sis baixes destacades

Si dimecres passat Pablo Machín no va poder comptar amb algun dels seus efectius per diversos problemes musculars, ahir la llista de baixes es va engreixar fins al punt que el Girona va enfrontar-se al Nàstic sense sis futbolistes de la seva primera plantilla. Els absents van ser Richy Álvarez, Javi Álamo, Pere Pons, Borja García, Álex Menéndez i Miguel Ángel Cifuentes.

Avui, dia de descans

Després d'uns quants dies amb molta càrrega de treball, la plantilla gironina gaudeix avui d'un dia de descans i no serà fins demà que tornarà a la feina. Ho farà amb una doble sessió de treball, programada al matí a Peralada i a la tarda a Montilivi.