La temporada oficial encara no ha donat el seu tret de sortida i la infermeria de Montilivi ja ha començat a rebre els seus primers inquilins. Durant aquesta pretemporada, Machín no ha pogut comptar amb tots els seus efectius per culpa de diversos problemes musculars. Alguns dels que els ha tocat el rebre ja estan en condicions, com és el cas de Pere Pons o Javi Álamo, però n'hi ha d'altres que encara no han fet net. El més mal parat és Richy Álvarez. El central, amb una lesió al genoll esquerre que afecta a l'àrea condilofemoral i a la ròtula, en té com a mínim per dos mesos. Segons informava ahir el club, el gallec ha iniciat «un procés de regeneració del cartílag». Passats aquests dos mesos, es tornarà a avaluar la lesió i si els serveis mèdics consideren que no ha desaparegut del tot, «es plantejarà una intervenció quirúrgica». Per tant, Richy com a mínim no tornarà a reaparèixer fins a finals d'octubre, si tot va bé.

Tampoc arribarà a temps per l'estrena Borja García, que va lesionar-se durant el Trofeu Costa Brava contra l'Olympique de Marsella i que pateix «una microruptura fibril·lar al vast intermig i vas intern de la cama esquerra». Es preveu que el madrileny no es recuperarà fins d'aquí a dues setmanes, pel que serà baixa per enfrontar-se al Sevilla Atlètic.

De la seva banda, a Cifuentes se li va practicar un TAC cranial que ha descartat qualsevol fractura, fissura o hemorràgia, per la qual cosa el carriler es tornarà a incorporar a la dinàmica de grup aquesta mateixa setmana.