El Girona continua a l'alça i aquest vespre ha sumat la segona victòria de la pretemporada en el penúltim test de l'estiu abans de començar, el dia 21, la competició oficial al camp del Sevilla Atlètic. L'equip de Pablo Machín s'ha imposat al Llagostera gràcies a un solitari gol de Cristian Herrera a la segona meitat.

D'inici, els blanc-i-vermells han apostat per René a la porteria; Cifuentes i Coris als carrils; i un eix defensiu format per Ramalho, Kiko Olivas i Juanpe. Al mig del camp, Rubén Alcaraz ha fet de pivot secundat per Portu i Granell. I a dalt, Machín ha situat a Cristian Herrera i Sandaza. Durant el duel, el tècnic sorià ha fet diversos canvis per anar dosificant els minuts. L'onze del Llagostera ha estat el següent: Moragón, Masó, Albarrán, Rodri, Colorado, Martínez, Fernández, Granja, Jiménez, Rafa Jordà i Mainau

Sense massa temps per a descansar, el Girona té aquest dissabte un nou test de pretemporada per posar punt i final a la preparació. La cita és a partir de les 8 del vespre, al camp del Sabadell.