El Girona ha tancat la pretemporada amb una clara victòria al camp del Sabadell, un rival de Segona B igual que el Llagostera a qui els gironins havien guanyat divendres, amb gols de Manel, Pere Pons i Vivancos. El lateral Saúl García es va estrenar poques hores després de la confirmació oficial del seu fitxatge jugant els noranta minuts.

El partit s'ha resolt a la primera meitat després que, tot just acabat de començar, Manel hagi marcat contra el seu antic equip. En el minut 3, Manel ha avançat el Girona i, encara que Migue ha empatat en el minut 13, els gironins Pere Pons i Albert Vivancos, que ha tornat a jugar de central, han posat l'1-3 en el marcador abans del descans.

A la segona part el partit ha decaigut en el ritme i el marcador no s'ha mogut més.

Com ja havia fet divendres a Palamós davant el Llagostera, Pablo Machín ha provat de jugar tot els partits amb la majoria de futbolistes que han sortit d'inici i només ha fet dos canvis aprofitant el descans.

Pel Girona han jugat Bonou, Javi Álamo (Aday, m.45), Alcalá, Vivancos, Juanpe (Ramallho, m.45), Saúl García, Pere Pons, Eloi Amagat, Felipe, Manel i Longo.