Última prova superada abans del debut oficial. El Girona va guanyar ahir el Sabadell gràcies a una bona primera meitat amb les dianes de Manel, Pere Pons i Vivancos. El d'ahir va ser l'últim test abans de visitar el Sánchez Pizjuán en la primera jornada de la Segona Divisió.

El partit no podia començar de millor manera per a l'equip de Pablo Machín, que es va avançar al marcador al minut 3. Va ser precisament Manel, exjugador del Sabadell, qui va batre el porter local Ezkieta en l'1 contra 1. Tot t això, els arlequinats van fer un pas endavant i després d'un primera avís, Migue, al minut 13, va empatar el partit.

La primera mitja hora va ser elèctrica, amb tots dos equips, ja rodats, buscant fer mal al rival. Al minut 24, els gironins es van tornar a avançar al marcador mitjançant Pere Pons, que va anotar amb el cap després d'una centrada de Javi Álamo. I això no va ser tot. Al minut 36, Albert Vivancos es va encarregar d'eixamplar encara més les diferències a l'electrònic. El gironí va rematar a gol una centrada d'Alcalá per posar terra pel mig amb l'1 a 3, resultat amb el qual s'arribaria al descans a la Nova Creu Alta.

A la represa, el marcador no es va moure tot i que l'equip de Pablo Machín va tenir les millors ocasions per ampliar el seu avantatge. Tot i tractar-se d'un partit de pretemporada, el tècnic del Girona només va realitzar dues substitucions: Aday i Ramalho van entrar per Juanpe i Javi Álamo. Per part del Sabadell, tot el contrari, ja que va acabar un equip completament diferent al que va començar el partit.

Aquesta roda de canvis no va afavorir que el ritme del partit augmentés i els dos equips van seguir preparant i ajustant automatismes per al debut oficial d'aquí una setmana. Samuele Longo va ser el protagonista en atac per als gironins. Va tenir tres ocasions molt clares que no va saber materialitzar i que haurien suposat un resultat més ampli per al seu equip.

A l'hora de joc, l'italià no va arribar per ben poc a una centrada d'Aday. Ja en l'últim quart d'hora d'enfrontament, Longo, primer va estar a punt d'aprofitar un regal del porter local i després, no va saber definir en un clar u contra u. Entremig, Felipe també va estar a punt de connectar amb el gol amb un xut des de la frontal que va aturar Aliaga.

Propera parada, Sevilla. El Girona jugarà el proper diumenge 21 d'agost, a les 21 h, el primer partit de lliga a la capital andalusa. Machín té tota una setmana per preparar el partit i, qui sap, si amb més noves incorporacions.