El Girona ha presentat avui a la seva nova incorporació, el central Pablo Marí, que s'ha mostrat «il·lusionat» per començar aquesta nova etapa i ha assegurat que hi arriba «amb moltes ganes» d'unir-se a aquest projecte.

El central valencià, cedit pel Manchester City, que el va fitxar del Nàstic de Tarragona, on havia militat les tres últimes campanyes, espera adaptar-se «ràpid» al sistema que utilitza el tècnic Pablo Machín per ser competitiu «com més aviat millor».

Pablo Marí ha apuntat en la seva presentació que està «disponible» si Machín decideix comptar amb ell i que en la seva mà estarà incloure'l en la convocatòria per al pròxim desplaçament a Sevilla. El Girona obrirà la lliga diumenge al Pizjuán contra el filial sevillista.

El secretari tècnic del Girona, Quique Cárcel, ha definit a Marí com «un jugador jove amb molta projecció i amb una bona sortida de la pilota natural», a l'hora que ha recordat que «el City el va fitxar perquè tenia bons informes d'ell».

Preguntat sobre la nombrosa presència d'efectius en la posició de central, Cárcel ha assenyalat que «Pablo (Marí) sap que tindrà molta competència, però ara mateix hi ha dos centrals lesionats i no es pot estar amb només quatre».