El Girona i el Llagostera van tancar ahir, finalment, l'acord pel qual el davanter Manel jugarà al conjunt blaugrana aquesta temporada en qualitat de cedit. Amb aquest reforç el bloc d'Oriol Alsina tanca la part ofensiva i només queda pendent de reforçar-se amb un lateral esquerre per tancar definitivament la plantilla que competirà a Segona B aquest any, amb l'aspiració d'optar a tornar a pujar a Segona A.

Manel, de 24 anys, va firmar aquest estiu per tres temporades amb el Girona, procedent del Sabadell, i tot i fer la pretemporada amb el primer equip (va viatjar a l'estada a Manchester) i marcar dos gols en aquest període estival, des del primer moment sabia que el club el deixaria a prèstec aquest primer any. El Llagostera, que el presentarà avui a Palamós, s'hi va interessar i ahir es va formalitzar l'entesa.

Mentrestant el club blaugrana segueix la posada apunt abans de debutar demà a la lliga contra l'Espanyol B al Nou Estadi. Un altre jove davanter del Llagostera, Carlos Cano, arribat aquest estiu de la Damm, té passat en els planters del Barça i l'Espanyol, i precisament, aquest darrer club és el primer rival de l'equip d'Oriol Alsina. Amb 19 anys deixa enrere l'etapa a la categoria juvenil per fer el salt en una exigent Segona B i en un conjunt amb una davantera que presenta una competència ferotge.

Autor d'un gol en la pretemporada dels blaugrana, Carlos Cano el va anotar en el primer amistós davant el Barça B, (1-0), analitza la pretemporada assegurant que «l'equip ha crescut i jo he agafat ritme, minuts i experiència per si em toca jugar el primer partit de Lliga». Els d'Alsina van posar el punt final als amistosos d'estiu amb dues derrotes davant dos Segona A com el Girona (0-1) i el Reus (0-2). Segons Cano, «és important enfrontar-nos a equips d'aquesta talla perquè fer-ho davant de jugadors d'aquest nivell ens farà estar més preparat. Estic amb moltes ganes de que comenci la Lliga».