Ja fa uns quants dies que les oficines de Montilivi fan xup-xup, però el plat no acaba d'arribar a taula. Més d'un són els fronts oberts que ara mateix té Quique Cárcel;?cada cop és més a prop de tancar-los, però tot i que les negociacions van avançant, no ho fan prou com perquè hi hagi fumata blanca. Mentre que la incorporació de Pablo Marí no s'acaba de produir, i se segueix rastrejant el mercat a la recerca d'un davanter, l'altra posició que queda per cobrir i sobre la qual s'està treballant és la del carril esquerre. Aquí hi ha més d'un nom a escena, però un té més opcions de ser l'escollit que no pas la resta. Es tracta de Saúl García.

L'interès és un fet. Com també que el jugador no entra en els plans del Deportivo de la Corunya, club que el té en propietat. El càntabre ja no es va entrenar el dijous i ahir La Voz de Galicia donava per fet que s'havia desplaçat fins a Girona per passar el pertinent reconeixement mèdic i que l'acord està només pendent de la paperassa habitual. Fonts del club consultades per aquest diari no van confirmar aquesta versió, encara que tampoc la van negar. El que és una evidència és que Saúl García cada vegada és més a prop de ser anunciat com a nou jugador del Girona, on arribaria cedit per una temporada. No és l'únic nom a la llista de Quique Cárcel, que també sospira pel retorn de Carlos Clerc, un futbolista que l'any passat va rendir a Montilivi i que enguany no compta per a l'Espanyol. Els blanc-i-blaus juguen avui a Itàlia i n'ha quedat fora de l'expedició Una clara senyal que li obre la porta de sortida. Amb Saúl pràcticament a la butxaca, portar al badaloní seria una aposta arriscada, però l'elecció ferma si finalment les negociacions amb el Deportivo no arriben a bon port. El tercer en discòrdia és Johan Mojica. El colombià pertany al Rayo i té contracte fins al 2018, però se li està buscant una sortida. El seu perfil agrada a Girona, tot i que no és el primer de la llista i ara com ara l'operació és més complicada.

L'operació de Menéndez

Segons informava ahir La Nueva España, el lateral Álex Menéndez, el contracte del qual va rescindir aquesta setmana el Girona al·legant que patia una lesió al genoll abans de fitxar, serà intervingut la setmana vinent. L'operació anirà a càrrec del doctor Antonio Maestro, cap dels serveis mèdics de l'Sporting de Gijón. El rotatiu també apuntava que els representants legals del jugador, juntament amb els serveis jurídics de l'Associació de Futbolistes Espanyols, s'han posat a treballar amb la intenció de presentar una demanda laboral contra el Girona.

El Cadis acomiada Jandro

El club gadità va anunciar ahir a la nit que Jandro Castro deixa de ser jugador de la seva primera plantilla. L'ex del Girona va arribar a Cadis el mercat d'hivern passat i amb els andalusos va jugar 14 partits aquest últim curs.