Al final del partit, el tècnic del Girona, Pablo Machín, donava per bo l'empat (3-3). No n'hi havia per menys. El Girona acabava de firmar una autèntica proesa. A menys de vint minuts per acabar el partit, els de Montilivi van saber igualar un partit que semblava impossible.

El Girona que no va saber materialitzar tres grans ocasions de gol en el primer temps, va veure com en el 56', el Sevilla Atlètic ja guanyava 3 a 0. El Girona naugrafava, i treia aigua per tots costats, però els canvis introduits per Machín van servir de revulsiu. De fet, un dels fitxatges d'aquest estiu, Samuele Longo va començar la remuntada en el 72' quan no portava ni deu minuts damunt la gespa (3-1). A partir d'aquí, el Girona s'ho va creure, i Ruben Alcaraz va marcar per partida doble a la recta final (90' i 93'). D'aquí s'expliquen, les primeres paraules de Pablo Machín a la roda de premsa post partit. "La grandesa del futbol té aquestes coses. El tòpic diu que es poden donar a principi de temporada o al final, quan hi ha diferència entre equips o per l'aspecte físic". L'entrenador del Girona, va valorar la primera part de "molt bona", per afegir que el "Sevilla Atlètic ha demostrat que té qualitat i bones condicions físiques".

Machín va reconèixer que "no hem sabut matar el partit perquè hem tingut ocasions molt clares en el primer temps per fer el primer gol. Això ens hauria obert les possibilitats. En un minut on cal estar concentrat ens han fet l'1-0. I a la sortida ens han rematat amb el segon. Amb el tercer gol semblava que el partit havia acabat. Qualsevol equip s'hauria rendit, i precisamnet em quedo que nosaltres no ho hem fet". El tècnic sorià va continuar la seva valoració assegurant que "em quedo amb coses per corregir, com que ens hagin fet gols amb massa facilitat, però també amb un empat que és molt positiu. Hem sabut remuntar, donar la cara perquè tenim orgull, i hem tingut la recompensa. De fet, fruit d'aquesta empenta hem pogut materialitzar l'última ocasió que és glòria".

Machín va admetre que "els canvis ens han servit de revulsiu. Longo només sortir ha fet un gol de 9. Semblava que en podia arribar un altre, i malgrat que se'n fet esperar han acabat arribant". Segons Machín, "la clau ha estat el convenciment. És cert que hem fet coses malament, però hem sabut tirar endavant". Al preparador blanc-i-vermell, no li va fer res, admetre que "fins al 3-0 no hem estat bé, i és normal venir-se a baix, però hem sabut reccionar i remuntar. En pocs partits ens han fet tres gols. Veure't sense opcions amb un resultat així et toca la moral. Quan vols anar endavant i posar molta gent ofensiva, és normal que al darrere hi hagi més forats".

Finalment Machín, va explicar que Rubén Alcaraz ha fet una molt bona pretemporada. No és que en Pere Pons ho hagi fet malament, però es va aturar per una lesió. Intento buscar els millors per a cada partit, i és possible que en el següent partit hi hagi més canvis".