Ja fa quatre anys que Albert Dorca va decidir fer les maletes. En tenia 29 i després d'un grapat de temporades a Girona, sentia la necessitat d'agafar un altre tren per provar noves experiències. El Racing, Múrcia i Saragossa el van rebre amb els braços oberts i durant aquests últims cursos s'ha anat consolidant com un dels futbolistes amb més experiència a la Segona Divisió A. Ha tornat unes quantes vegades a Montilivi i sempre li ha fet il·lusió el retrobament. Enguany no serà una excepció. Perquè Dorca, dissabte tornarà a trepitjar l'estadi. Aquest cop, vestint una nova samarreta, la de l'Elx, però això no impedirà que l'esperi un «partit molt especial» en què tant ell com els seus companys «anirem a guanyar».

Conscient que els espera un matx «complicat i difícil», el garrotxí ahir advertia en roda de premsa que «si no estem al cent per cent, serà molt complicat guanyar». Definia l'actual conjunt de Pablo Machín com un «equip difícil, que juga un sistema diferent» i al qual cal jugar «sense perdre la nostra identitat» i sempre «des de l'humilitat, però marcant un estil perquè sigui el rival el que es preocupi. Hem d'intentar que ells no ens robin la pilota ni portin el pes del partit». Dorca confia que la victòria del debut contra el Rayo Vallecano sigui «un punt de partida» per als il·licitans, tot i admetre que no són favorits per l'ascens. «Hi haurà nou o deu equips que lluitaran pel mateix, a part dels que acaben d'ascendir i els històrics. Encara és aviat per marcar-nos objectius», va precisar.

Albacar, lesionat

El veterà lateral de l'Elx Edu Albacar va notar ahir unes molèsties a la cama esquerra que el van obligar a abandonar l'entrenament. El català serà baixa a Montilivi i s'unirà a la més que possible absència d'Eldin.