Durant l'estiu ha pogut desconnectar del futbol?

Pel nostre bé seria l'ideal, però no és fàcil. Sempre t'interessa saber què està passant al món del futbol, i també parlar amb en Quique (Cárcel) sobre com va la plantilla i què estem mirant al mercat. Ell és respectuós i em truca poc, però és necessari de tant en tant parlar. Tant de bo em passi molts anys sense desconnectar. Serà senyal que estic entrenant.

Ha dedicat temps a veure la Copa Amèrica o l'Eurocopa?

Una cosa és el tema professional i l'altre, el de veure el futbol per pur plaer. De la Copa Amèrica no he vist res. I?de l'Eurocopa, alguns partits però tampoc gaires. Hi havia d'altres coses prioritàries com la família, o fins i tot veure partits de jugadors que tenim a l'agenda. A?més, aquestes dues competicions han estat bastant light i amb un futbol força pobre.

És molt agosarat preguntar què ha fet aquestes vacances?

He pogut estar molt poc amb la família a Sòria. Els primers dies vaig ser allà i després vaig passar sis dies a Eivissa. Els vam aprofitar per estar de vacances.

Li va agradar el concert de La Unión a Peralada?

Sí, i tant. Ja m'agradava d'abans! No havia estat mai al Festival; me n'havien parlat bé i sempre havia tingut ganes d'anar-hi, però mai trobava el forat. El camí ja ens el coneixíem dels entrenaments, així que no va ser difícil!

També el veurem pel pavelló de Palau veient hoquei?

Sí, i tant. La meva filla gran està convençuda que vol seguir jugant i allà hi serà.?A?més, aquest any veurem partits de l'OK?Lliga, així que valdrà la pena.