Si en el primer partit de lliga el resultat final d'empat a tres va ser millor que la imatge donada per l'equip, ahir en l'estrena a Montilvi, resultat i imatge varen anar agafats de la mà.

Contra l'Elx, els de Pablo Machín varen fer un partit complet, que els va permetre superar de manera merescuda el seu rival, tal com va reconèixer el mateix tècnic de l'equip visitant.

A la primera part, amb un Pere Pons gegantí, l'equip no va tenir cap problema en defensa i va viure la major part de minuts a camp contrari.

I al segon temps, amb el marcador ja molt a favor, la idea de jugar prop de l'àrea rival encara va ser més clara, fins a deixar una imatge de domini absolut.

Així, i malgrat l'accident del gol rebut en el minut 93, la victòria cal considerar-la com a molt justa i permet que en el còmput global de les dues primeres jornades quedin detalls molt destacables i que donen verdadera esperança del que pot ser la temporada.

D'entrada, l'haver marcat sis gols en dos partits. També el fet d'haver vist quatre golejadors diferents, que anuncien pólvora amb escreix; i evidentment, haver sumat quatre punts dels sis possibles. Un fet que permet no conèixer la derrota i alhora col·locar-se a la part alta de la taula.

Malgrat tot això, seria dolent llençar les campanes al vol quan això no ha fet més que començar. Bàsicament, perquè rebre quatre gols en dos partits, també sembla massa per un equip que vol ser fiable de veritat.

Per cert, els dos primers partits també deixen una mostra de la plantilla que Pablo ?Ma?chín té a les mans. En dues jornades ja hem vist dues tripletes de centrals diferents; canvis radicals en les places del mig del camp; un golejador insaciable sortint des de la banqueta i detalls de qualitat, com el gol de Borja, que apunten a reivindicació. A banda de l'aposta clara per Bounou a la porteria.

És clar que el porter, després de ser cridat per la seva selecció, igual es perd la visita a Valladolid, on esperen Becerra i Mata.