No hi va haver cues quilomètriques a les taquilles, ni cap rebuda heroica als jugadors locals, quan aquests arribaven a l'estadi, com el dia de l'Osasuna. Tampoc es van esgotar les entrades, com havia passat en tansols mitja hora el dia que es va escapar l'ascens. El futbol de competició oficial tornava ahir a Montilivi dos mesos i vuit dies després d'aquell 18 de juny en què, novament, les portes del paradís es tancaven per al Girona. Ahir hi va haver lloc per a tothom, i més. El primer partit a casa d'aquesta temporada va reunir 4.381 espectadors, una xifra que d'entrada pot semblar discreta, però que posada en context és prou acceptable: representa la segona millor entrada en aquesta etapa de nou cursos a la categoria de plata, només superada pels 5.225 seguidors que van anar a veure el partit contra l'Alacant, l'agost de 2008, que representava el retorn del futbol de Segona a la ciutat mig segle després de peregrinar per categories inferiors.

Montilivi va fregar, a la baixa, ahir, la mitja entrada. Per omplir l'estadi hi van faltar els 4.727 seguidors que sí que van anar a veure el duel contra l'Osasuna, l'últim oficial jugat a l'estadi abans del d'ahir, que pels motius que sigui van absentar-se contra l'Elx. La final del play-off d'ascens de la temporada passada va reunir 9.108 persones, amb les entrades esgotades des de dies enrere i molts socis empipats per la política que s'havia seguit a l'hora de vendre-les. Fins ara la segona millor entrada en un debut de lliga a casa eren els 4.200 aficionats que el curs 2010/2011 van veure el Girona-Tenerife (4-2).

En les últimes campanyes amb prou feines s'havien pogut superar els 3.500 espectadors, tocant fons la lliga 2011/2012 amb tan sols 2.400 assistents al camp seguint la derrota contra l'Elx (1-4). S'ha de dir que aquell partit es va jugar un divendres d'agost a mitja tarda. Coses dels programadors televisius i de la Lliga. La temporada passada la derrota contra el Numància (2-3), va ser vista en directe a Montilivi per 3.534 aficionats, mentre que contra el Sabadell (2012/2013), l'Alabès (2013/2014) i el Ràcing (2014/2015), les xifres van ser molt semblants: 3.201, 3.480 i 3.080, respectivament.

Aquesta temporada, amb l'entrada en vigor del nou Reial Decret del repartiment dels drets televisius, la Lliga penalitzarà aquells clubs que tinguin menys d'un 75% d'ocupació de la grada principal que apareix en les transmissions. Ahir els espais més buits a Montilivi van ser els dos gols.