L'agost encara la seva recta final i amb ell, apura també el mercat d'estiu. Dimecres és l'últim dia perquè els equips de Primera i Segona A acabin de reforçar les seves plantilles i els telèfons i despatxos treuen fum. Els rivals del Girona a la lliga no es queden quiets i algun d'ells aprofitaven aquest darrer cap de setmana per apuntalar les seves respectives plantilles. Així també s'espera fer a Montilivi. Els gironins, després de la marxa de Dejan Lekic al Mallorca, necessiten un davanter i Quique Cárcel continua pentinant de dalt a baix el mercat a la recerca d'un atacant de garanties. Ell mateix admetia el passat dissabte, a la zona mixta de l'estadi, que no es fitxarà per fitxar i que només s'engreixarà el vestidor per incorporar a un futbolista que vingui a sumar i que sigui realment necessari. Cárcel i el club tenen tres dies per acabar de moure fitxa. El 31 a la nit s'acaba el termini per inscriure nous jugadors i a tots aquells clubs, com és el cas del Girona, que vulguin reforçar-se, se'ls acaba el temps.

Si a Montilivi de moment hi ha compàs d'espera i aquests darrers dies no s'ha gestat cap moviment, són d'altres els equips que sí que han aprofitat les darreres hores per reforçar-se. Un d'ells és el Còrdova. El club andalús anunciava ahir el fitxatge de l'extrem esquerre Zakarya Bergdich, un futbolista de 27 anys que prové del Charlton Athletic. Es tracta de l'onzena cara nova per a la plantilla que dirigeix José Luis Oltra. No serà la primera experiència de Bergdich al futbol espanyol. El francès, nacionalitzat marroquí, va militar dues temporades (del 2013 al 2015) al Valladolid.

Un altre equip que també s'ha mogut aquests últimes dies és el Tenerife, que ahir anunciava la cessió per una temporada del migcampista Amath N'Diaye. Arriba procedent de l'Atlètic de Madrid, té 20 anys, és senegalès i avui mateix treballarà a les ordres de Pep Lluís Martí. Un altre moviment que és a punt de firma és l'arribada de David Morillas (Osca) a l'UCAM Múrcia, que fa dos dies incorporava Juande.

Segur que des d'avui mateix fins dimecres uns quants equips més engreixaran les seves plantilles. El davanter és la peça més cobejada.