La incontestable victòria contra l'Elx va servir perquè debutessin dos jugadors més en partit oficial aquesta temporada amb el Girona. L'un, un habitual i dissabte capità com Pere Pons, que s'havia quedat a la banqueta dissabte. L'altre va ser una cara nova com Saúl García, un dels fitxatges d'aquest nou curs. El carriler esquerrà va gaudir dels seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella. El càntabre va entrar al minut 78 i es va convertir en el 16è jugador que fa debutar Pablo Machín aquesta temporada. El jugador cedit pel Deportivo de la Corunya va entrar en substitució d'Aday, titular aquestes dues primeres jornades al carril esquerre.

Malgrat que admet que vol tenir més protagonisme, Saúl García és conscient que va incorporar-se tard a l'equip i que ha de seguir treballant per a de mica en mica anar entrant més als plans del tècnic. "Em vaig trobat fatigat al principi en les primeres accions. Costa entrar des de la banqueta", deixa el càntabre al final del partit. Saúl García aposta per tenir paciència tot i que no veu l'hora de sortir d'entrada a l'onze. "Tinc ganes de tornar a competir i de tenir més minuts", deia.

Amb l'estrena de Pere Pons i Saúl García dissabte contra l'Elx, ja només resten vuit jugadors per debutar aquesta temporada amb el Girona. Un és René Román, que ho farà amb força probabilitat dissabte a Valladolid degut a l'absència de Bounou, convocat amb la selecció del Marroc. La resta de jugadors que encara no han participat aquesta temporada són Eloi Amagat, Felipe Sanchón, Javi Álamo, Pablo Marí i els lesionats Richy Álvarez i Carles Mas. De la seva banda, Albert Vivancos, tampoc ho ha fet ni sembla que ho hagi de fer ja que és a punt de concretar la seva sortida en forma de cessió. Un problemes de llicències disponibles fa que la seva cessió al Mestalla s'hagi gairebé descartat i ara sigui el Llagostera el més ben posicionat per incorporar-lo.