L'extrem Juan Cámara és nou jugador del Girona i aquest matí ja s'ha entrenat a les ordres de Pablo Machín. Cámara arriba cedit pel Barça per una temporada després de fer la pretemporada a les ordres de Luis Enrique amb el primer equip. A l'entrenament, Cámara ha alternat les posicions de carriler esquerrà i la de davanter.

En la roda de premsa de Càmara, el jugador ha declarat que "a la pretemporada vaig jugar els quatre partits amb el primer equip de lateral i m'hi vaig trobar còmode. He jugat també de segon punta. Jugaré on em digui el 'mister'". L'extrem ha afegit que «després de la pretemporada va sortir l'opció del Girona i la vam veure amb bona ulls la família i el meu representant".

D'altra banda, Javi Álamo no ha saltat a la gespa i s'ha quedat al gimnàs. El canari està negociant la seva sortida del club abans que es té el mercat a mitjanit. El Girona també confia incorporar un nou davanter abans de les 12.

Cámara s'ha estat reconvertint a lateral des de finals de la temporada passada i, de fet, quan Luis Enrique l'ha convocat pel primer equip, ha actuat sempre com a defensa. Cárcel, tanmateix, en valora la seva polivalència, ja que pot actuar també a l'interior i fins i tot de segon punta. El Barça va renovar-lo el mes passat fins al 30 de juny del 2017 amb una opció per dues temporades més ja com a jugador del primer equip. Format al planter del Jaén, en edat infantil va ser captat pel Vila-real per incorporar-lo al seu futbol base. Ràpid, elèctric i amb gol, Cámara va debutar amb només 17 anys a Segona A amb el Vila-real B on va jugar fins el 2014, quan va fitxar pel Barça. De blaugrana suma dues temporades entre Segona A i Segona B en les quals ha marcat 12 gols en 61 partits. L'andalús ha participat en dues ocasions fins i tot amb el primer equip. El seu debut va ser el curs passat a la Champions League al camp del Bayer Leverkusen i també va jugar contra el València a la Copa del Rei.

Cámara s'afegeix a Saúl García i Aday Benítez, titular les dues primeres jornades al carril esquerre, mentre que a la dreta hi són Cifuentes, Coris i de moment, Javi Álamo. L'arribada de Cámara pot desbancar Aday de l'esquerra i situar-lo com un comodí, ja que, com en el cas del selvatà Sebas Coris, tant pot actuar per un costat com per l'altre.