El canari jugarà aquesta temporada a Primera amb l'Osasuna després que ahir arribés a un acord amb el Girona per a la rescissió de l'any de contracte que tenia. Un cop desvinculat de l'entitat de Montilivi, l'Osasuna ha fet públic l'acord amb el jugador. El canari tanca així una curta etapa al Girona on va arribar l'estiu passat destinat a ser un futbolista important. A l'hora de la veritat però, les dificultats per adaptar-se al carril i la seva poca capacitat defensiva van fer que Pablo Machín deixés de comptar-hi i apostés per Aday o Maffeo abans que per ell.

Cedit pel Saragossa el curs passat, va arribar a Girona amb el compromís de ser fitxat per aquesta temporada. Tot i això, no el complirà ja que farà el salt a Primera on ja va jugar-hi 12 partits amb el Saragossa (12-13). La greu lesió al genoll del lateral Javi Flaño ha fet que l'Osasuna activés la recerca d'un carriler dretà i Enrique Martín Monreal ha apostat per Álamo.

D'altra banda, sembla complicat que acabi arribant un nou davanter. Les negociacions s'han complicat i des del club es veu difícil que es pugui tancar cap operació abans de mitjanit.